Liceul Teoretic Mihail Kogălniceanu are un nou director

Profesorii Liceului Teoretic Mihail Kogălniceanu şi-au exprimat, ieri, votul secret pentru alegerea unui nou director. Votul a avut loc în prezenţa inspectorului școlar general, prof. dr. Răducu Popescu, și a inspectorilor școlari de sector.
 
Astfel, în urma propunerilor și a  votului secret, Florentina Petre a fost aleasă, de către profesori, să-i reprezinte din funcția de director, începând cu data de 9 februarie 2015, se arată într-un comunicat.
 
Amintim că, din data de 9 februarie, în câteva unităţi şcolare din judeţul şi municipiul Constanţa vor fi schimbaţi directorii. Este vorba despre directorul Liceului Teoretic Mihail Kogălniceanu, directorul Liceului Teoretic Dobromir, despre directorul adjunct al Liceului Teoretic Traian şi directorul grădiniţei din Ovidiu. Inspectorului şcolar general, Răducu Popescu, a declarat în urmă cu două zile că aceştia au fost schimbaţi din cauza „lipsei de comunicare cu Inspectoratul Şcolar Constanţa, cu autoritatea publică locală, cu părinţii şi cadrele didactice.”

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Doliu în învăţământul din Constanţa. A decedat un fost director al Liceului Teoretic ”Mihail Kogălniceanu”

16 Feb 2020 7040

Cine este noul director al Liceului Teoretic „Mihail Kogălniceanu“ Floriana Petre - „Vom construi o unitate etalon pentru judeţul Constanţa“

24 Jan 2015 5927

Situaţie alarmantă pentru elevii din Mihail Kogălniceanu „Copiii noştri învaţă în clase unde miroase a hoit de şobolani!“ (galerie foto+document)

19 Nov 2014 3905