Liderul fostului PNL Suceava, Alexandru Băişanu, contestă în instanţă fuziunea PNL-PDL la municipiu

Preşedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, a anunţat, astăzi, că va contesta, inclusiv în instanţă, constituirea Comitetului executiv municipal al PNL Suceava, întrucât este nestatutară, dar şi faptul că în Comitetul Executiv Judeţean PNL foştii liberali au 12 în loc de 13 membri, informează Mediafax.

Băişanu a declarat, într-o conferinţă de presă, că în cadrul şedinţei de constituire a Comitetului executiv judeţean al PNL Suceava lucrurile au decurs normal până la validarea membrilor acestui for de conducere a organizaţiei judeţene, arătând că foştilor membri PDL li s-au alocat 21 de locuri, iar celor din fostul PNL 12 locuri, în condiţiile în care foştii liberali trebuiau să fie reprezentaţi de 13 membri, conform prevederilor statutare.

El a spus că în timpul şedinţei de constituire a fost sunat de secretarul general al PNL, Marian Petrache, care i-a spus că în Consiliul Naţional al PNL s-a decis ca în organizaţia judeţeană Suceava să fie 12 membri în Comitetul executiv şi nu 13, fără ca reprezentanţilor filialei să li se ceară un punct de vedere, notează Mediafax.

„Domnul Petrache e într-o mare eroare. La rugămintea lui am semnat hârtia de constituire a Comitetului executiv judeţean", a spus Băişanu.


Sursa: Mediafax
Sursa foto: newsbv.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.