Liliana Minca, in prima zi de campanie Piedone are nevoie de un deputat in Parlament

liliana.jpgCandidatul PSD+PC pentru Colegiul 19, Liliana Minca, si-a inceput campania pentru Camera Deputatilor mergand printre oameni si notand problemele alegatorilor, pentru a le rezolva alaturi de primarul Cristian Popescu Piedone.

Liliana Minca si-a inceput prima zi de campanie pentru alegerile din Colegiul 19 in Piata Progresul, unul dintre cele mai aglomerate locuri din colegiu intr-o dimineata de sambata.

Imbracata lejer, in blugi, si inconjurata de cateva zeci de tineri cu tricouri rosii si brate pline de pliante, Minca si-a inceput campania facand turul pietei de legume Progresul, starnind interesul oamenilor mai ales din cauza alaiului care o insotea si a ziaristilor care se inghesuiau printre tarabe.

Candidatul PSD+PC le-a spus vanzatorilor care aveau pe tarabe produse romanesti ca apreciaza agricultorii, i-a intrebat pe pensionarii veniti la cumparaturi daca se descurca cu banii si le-a propus tuturor sa o voteze pe 25 aprilie pentru a ii oferi un sprijin in Parlament edilului sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.

"Guvernantii nu stiu sa gestioneze banii tarii", le-a spus candidatul PSD+PC la Parlament pensionarilor din piata, care s-au plans de lipsa banilor pentru medicamente, aratand ca Guvernul Boc a indatorat Romania pentru a putea plati pensiile si salariile. Intre timp, tinerii care o insoteau pe Minca au umplut piata de pliante si le-au oferit oamenilor bratari cu iconite. Iesirea din piata s-a petrecut in aplauze si urale, tinerii scandand numele Lilianei Minca si al edilului sectorului 4.

"Piedone are nevoie de un deputat in Parlament si dumneavoastra aveti nevoie de cineva care sa va reprezinte cu adevarat acolo, nu doar de aia care va dau suflet, ci idei si forta. Alaturi de primarul Piedone", le-a spus Liliana Minca oamenilor intalniti la iesirea din piata.

Cu toate acestea, nici primarul sectorului 4 Cristian Popescu Piedone si nici vreun alt lider PC sau PSD nu a fost prezent in prima zi de campanie, alaturi de fosta sefa a Loteriei.

Candidatul PSD+PC pentru locul de deputat ramas vacant dupa plecarea Danielei Popa a facut un adevarat tur de forta printre oamenii intalniti prin parculetele dintre blocurile din Colegiu si pe bulevard, in drum spre Piata Resita. Minca s-a prezentat alegatorilor si i-a indemnat pe acestia sa mearga la urne pe 25 aprilie.


De asemenea, ea i-a intrebat pe oameni care sunt problemele lor, unul din "ajutoarele" sale notand aceste probleme pentru a i le pune in vedere si edilului sectorului 4. Liliana Minca i-a invitat pe oameni sa o viziteze la sediul de campanie din Sura Mare, pentru a-si spune ofurile.

Mai multi oameni intalniti pe strada s-au plans de problema cainilor fara stapan, de mizeria dintre blocuri, de nevoia infiintarii de noi spatii de joaca pentru copii, iar Minca i-a asigurat pe acestia ca alaturi de prietenul sau Piedone va face in asa fel incat doleantele oamenilor sa fie rezolvate.


Oamenii nu au nevoie doar de suflet, ci si de fapte

"Am inceput campania printre oameni pentru ca din randul lor provin", si-a justificat Liliana Minca optiunea pentru prima zi de campanie, pietele si strazile din Colegiul 19.

Teo Trandafir: Eu am venit sa deschid geamul in politica

"Toti se pricep la politica, chiar daca spun ca doresc mai putina politica. Suflet am si eu si imi place sa ajut, dar nu doar de suflet au nevoie oamenii, ci de fapte, de lucruri concrete iar eu pot demonstra prin fapte ceea ce am facut pentru copii, pentru tineri, pentru pensionari", a declarat Liliana Minca ziaristilor, facand aluzie la sloganul contracandidatei sale, Teo Trandafir, care le propune alegatorilor mai putina politica si mai mult suflet. Totusi, ea a spus ca ar participa oricand la o confruntare publica cu contracandidata sa.

Minca a aratat ca, ajunsa in Parlament va sustine proiectele Aliantei PSD+PC de reducere a TVA-ului pentru alimentele de baza, varsta de pensionare a femeilor sa ramana 60 de ani, impozit pe venit diferentiat. "Alianta PSD+PC a propus reducerea TVA-ului la alimentele de baza la 5% si cresterea la 25% a TVA-ului pentru produsele de lux, pentru ca nu un pensionar mananca icre negre sau bea sampanie, cum beau ministrii din Guvernul Boc", a spus Minca.

Liliana Minca intra in campanie cu mesajul "Lupta pentru tine!" (Video)

"Tot ce mi-am propus am dus la indeplinire. Forta mea sunt cei care ma voteza, daca nu voi fi lasata ii voi aduce acolo, in Parlament, alaturi de mine", a subliniat candidatul PSD+PC, intrebata ce va face daca proiectele sale nu vor putea trece de Parlament. Minca a pledat pentru proiecte realizabile cu ajutorul fondurilor europene.

Minca a impartit pliante pline cu promisiuni

In pliantele impartite alegatorilor din Colegiul 19, Liliana Minca le transmite acestora ca are o strategie simpla pentru probleme complexe si propune infiintarea de gradinite la locul de munca, stoparea violentei in familie, sprijin real pentru cresterea copiilor, eliminarea discuriminarilor salariale intre femei si barbati, ajutor pentru mamele singure, locuinte pentru tinerii casatoriti, burse de studiu si reabilitarea scolilor, interzicerea plecarii ambilor parinti la munca in strainatate, introducerea celei de-a 13 pensii, acces neingradit la sistemul de sanatate, impozit pe venit diferentiat, sprijin catre autoritatile locale si catre edilul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.

Sambata, prima zi oficiala de campanie electorala, sectorul 4 era deja impanzit de bannere si afise infatisand pe candidatul PSD+PC care ii invita pe oameni sa voteze pentru ei, sa se implice in viata politica sustinand candidatul pe care il sustine si primarul Cristian Popescu Piedone.

Prin Colegiu circulau, de asemenea, masini cu bannere ale candidatului PSD+PC si megafoane din care rasuna in strada si prin piete invitatia ca, pe 25 aprilie, votul alegatorilor sa meaga catre Liliana Minca.

Sursa: Ziare.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

RAJA Constanța anunță Se oprește apa în zona centrală!

18 Jul 2023 3117

E-Distribuție Dobrogea Se întrerupe curentul în Medgidia, Năvodari, Mereni și Aliman. Iată cine este afectat

18 Jul 2023 1127

Report de peste 3 milioane de euro la Joker şi de peste 1 milion de euro la 6/49, la tragerile de duminică

08 Sep 2019 1870

Asociația Elevilor din Constanța solicită demiterea ministrului Valer-Daniel Breaz pentru dezinformare

08 Sep 2019 2118

Doliu printre camarazii de pe Fregata „Regina Maria“

14 Jul 2019 12900

ANM Cum va fi vremea în aprilie

31 Mar 2019 2176

Atenţie! Poliţia Locală verifică dacă aţi plătit taxa de parcare prin SMS în zonele special amenajate

21 Oct 2018 6210

Avarie RAJA în municipiul Constanţa. Vezi dacă esti afectat!

21 Oct 2018 2550

Update. Este Ziua Imnului Naţional. Restricţii de circulaţie. Ce se întâmplă la Constanţa (galerie foto + video)

29 Jul 2018 3701

Filmul intitulat “Marea Unire- România, la 100 de ani” va putea fi urmărit pe un ecran gigant în Piaţa Ovidiu

27 Jul 2018 2217

A fost dezastru. Cantități de apă pe metrul pătrat în județul Constanța. Unde a fost, ieri, recordul de precipitații

29 Jul 2017 5439

Cutremur în România în această noapte. Distanța epicentru - principalele orașe din sud-estul României

29 Jul 2017 4727

Accident rutier grav la Cernavodă din cauza unui strănut. Un autoturism a intrat într-un microbuz aflat în stație. Două victime. Șoferul este preot (galerie foto+video)

16 Jul 2017 24159

Cutremur în România în această dimineață. Ieri a fost un lanț de alte patru. Zona seismică Vrancea foarte activă

14 Jul 2017 5218

Cutremur semnificativ în România în această noapte. Ce magnitudine a avut și la ce distanță a fost epicentrul față de orașele județului Constanța

13 Jul 2017 16931