Lista prefecţilor şi subprefecţilor care vor să candideze şi li s-a încetat mandatul. Iată cine îi înlocuieşte

Executivul a adoptat astăzi o serie de hotărâri privind înlocuirea mai multor persoane care exercitau, cu caracter temporar sau definitiv, funcţiile publice de prefect sau subprefect. Încetarea exercitării funcţiilor publice de prefect sau subprefect s-a decis la cerere, ca urmare a faptului că persoanele care exercitau aceste funcţii vor candida la alegerile locale din 10 iunie 2012.

"Hotărârile adoptate astăzi de Guvern clarifică statutul pe care îl vor avea în campania electorală persoanele care ocupă funcţiile publice de prefect şi subprefect şi au ales să candideze la alegerile locale. Guvernul este consecvent deciziei asumate de a despărţi palierul administrativ de cel politic, în campania electorală", a afirmat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu.

Astfel:

* Încetează exercitarea, cu caracter temporar, a funcţiei publice de subprefect al judeţului Alba de către domnul Tudoraşcu Raul Sebastian.

Încetează exercitarea, cu caracter temporar, a funcţiei publice de prefect al municipiului Bucureşti de către domnul Atănăsoaiei Mihai-Cristian;

* Se aplică principiul mobilităţii din funcţia publică de subprefect al municipiului Bucureşti în funcţia publică de prefect al municipiului Bucureşti pentru doamna Coruţ Cristina-Ecaterina. Doamna Coruţ este licenţiată în drept, are studii postuniversitare în drept şi administraţie, a absolvit Programul de formare specializată destinat înalţilor funcţionari publici;

* Încetează raportul de serviciu al domnului Scripăţ Constantin, prefect al judeţului Bacău.

* Exercită, cu caracter temporar, funcţia publică de prefect al judeţului Bacău doamna Lungu Tudoriţa. Doamna Lungu este licenţiată în finanţe contabilitate, iar în prezent este director executiv adjunct al Casei Judeţene de Pensii Bacău.

* Încetează exercitarea, cu caracter temporar, a funcţiei publice de subprefect al judeţului Bihor de către doamna Coste Marina Adelina;

* Exercită, cu caracter temporar, funcţia publică de subprefect al judeţului Bihor domnul Buhaş Sorin Dacian; Domnul Buhaş este director executiv al Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret Bihor şi este licenţiat în ştiinţe juridice şi educaţie fizică şi sport.

* Încetează exercitarea, cu caracter temporar, a funcţiei publice de prefect al judeţului Sibiu de către domnul Răcuciu Horaţiu-Dumitru;

* Exercită, cu caracter temporar, funcţia publică de prefect al judeţului Sibiu domnul Macrea Rareş. Domnul Macrea a exercitat temporar, în perioada 2009-2011 funcţia publică de subprefect al judeţului Sibiu.

* Încetează exercitarea, cu caracter temporar, a funcţiei publice de prefect al judeţului Satu Mare de către domnul Giurca Radu-Octavian.

* Exercită, cu caracter temporar, funcţia publică de prefect al judeţului Satu Mare domnul Sasu Cristian Iosif. Domnul Sasu este licenţiat în ştiinţe politice şi administraţie publică, a absolvit un master în domeniul dreptului comunitar şi este în prezent inspector şef la Inspectoratului Teritorial de Muncă Satu Mare.

* Încetează exercitarea, cu caracter temporar, a funcţiei publice de prefect al judeţului Prahova de către domnul Dobre Adrian-Florin.

* Exercită, cu caracter temporar, funcţia publică de prefect al judeţului Prahova domnul Semcu Adrian Emanuil. Domnul Semcu este doctor în Apărare şi Securitate Naţională, a fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Prahova în perioada 2008-2012 şi deputat în perioada 2003-2008.

* Încetează exercitarea, cu caracter temporar, a funcţiei publice de prefect al judeţului Mureş de către domnul Paşcan Emil-Marius.

* Exercită, cu caracter temporar, în condiţiile legii, funcţia publică de prefect al judeţului Mureş domnul Bretfelean Valentin-Constantin. Domnul Bretfelean este licenţiat în ştiinţe juridice şi a absolvit cursuri de master în domeniul afacerilor europene.

* Încetează exercitarea, cu caracter temporar, a funcţiei publice de prefect al judeţului Giurgiu de către domnul Cristori Robert-Ioan.

* Exercită, cu caracter temporar, funcţia publică de prefect al judeţului Giurgiu domnul Dumitru Lucian, care a fost promovat din funcţia

publică de subprefect al acestui judeţ.

* Exercită, cu caracter temporar, funcţia publică de subprefect al judeţului Giurgiu doamna Toma Camelia-Teodora. Doamna Toma este licenţiată în ştiinţe juridice şi administrative, a absolvit cursuri postuniversitare în domeniu administraţiei, iar în prezent este consilier superior la APIA Giurgiu.

* Încetează exercitarea, cu caracter temporar, a funcţiei publice de prefect al judeţului Vrancea de către domnul Hornea Sorin-Ionel-Florin.

* Se aplică principiul mobilităţii din funcţia publică de subprefect al judeţului Vrancea în funcţia publică de prefect al judeţului Vrancea de

către domnul Mircea Dragoş Valentin. Domnul Mircea Dragoş Valentin este licenţiat în ştiinţe agricole, a absolvit mai multe cursuri postuniversitare în domeniul administrativ şi a fost prefect al judeţului Vrancea în perioada 2007-2009;

* Exercită, cu caracter temporar, funcţia publică de subprefect al judeţului Vrancea doamna Botezatu Eliza. Doamna Botezatu este licenţiată în ştiinţe juridice şi a absolvit cursuri de master în domeniul administraţiei, iar în prezent este inspector şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Vrancea;

* Încetează exercitarea cu caracter temporar a funcţie publice de subprefect al judeţului Vâlcea de către domnul Filip Ioan;

* Încetează exercitarea, cu caracter temporar, a funcţie publice de prefect a judeţului Teleorman de către domnul Niţulescu Teodor;


 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Natație Sportivii de la Atena Sport Club Constanța, multe clasări pe podium la Campionatul Regional (GALERIE FOTO)

27 Mar 2024 543

Fotbal județul Constanța Rezultatele de la Liga a 5-a și clasamentele. Voința Săcele, scorul etapei

27 Mar 2024 1037

Primăria Năvodari repară locul de joacă din Parcul Ion Dobre. Ce societate se va ocupa de lucrări (DOCUMENT)

26 Mar 2024 502

ISJ Constanța a inaugurat două terenuri de sport pentru elevii constănțeni (GALERIE FOTO)

26 Mar 2024 636

Aleșii locali vor aproba procedurile de închiriere a terenului de sport al Școlii Gimnaziale „Nicolae Titulescu” și a unei săli de clasă a Școlii Gimnaziale „Dimitrie Cantemir” (DOCUMENTE)

25 Mar 2024 464

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța vrea să obțină în instanță suspendarea hotărârii Consiliului Local Constanța prin care a fost revocat dreptul de folosință gratuită a sediului (DOCUMENT)

23 Mar 2024 1642

Clubul Sportiv Dinamo București va avea o arenă multifuncțională modernă! Câte locuri va avea arena

21 Mar 2024 470

Încălțăminte sport contrafăcută, descoperită în Portul Constanţa

21 Mar 2024 358

Prima întâlnire transnațională în cadrul proiectului Protecting Children in Sport Developing Safe and Inclusive Sport Organizations la Universitatea Ovidius Constanța

20 Mar 2024 449

Primăria a emis certificatele de urbanism Două școli și o grădiniță din Palazu Mare și Constanța vor avea săli de sport

20 Mar 2024 512

SC Agrement Sport Club SRL solicită de la Agenția de protecție a mediului obținerea autorizației de mediu, amplasat în Mamaia Sat

20 Mar 2024 306

Tulceanul Sorin Andrici stabilește un nou record pentru România în competiția din Spania

19 Mar 2024 451

UPDATE Simona Halep și-a aflat adversara de la Miami!

18 Mar 2024 649

Județul Tulcea Sportivii de performanță, susținuți financiar mai degrabă de familii

13 Mar 2024 500

Cumpărări directe Constanța Construirea terenului de sport cu balon de la Băltăgești costă aproape 710.000 lei (DOCUMENT)

12 Mar 2024 575