Litoral Tv La Năvodari se va construi un centru de agrement

Orașul Năvodari își va consolida încă o dată renumele de mare stațiune turistică de pe litoralul românesc. Autoritățile locale au făcut toate demersurile legale pentru ca centrul de agrement să intre pe linie dreaptă în ceea ce privește construcția. Costul lucrărilor de construcție și furnizare dotări aferente proiectului este de aproximativ 25 milioane lei, iar constructorii care doresc să participe la licitația organizată de autoritățile năvodărene, pot depune ofertele de participare până la data de 25 august 2014. În atribuirea contractului, se va lua în considerare atât prețul ofertei cât și termenul de execuție a lucrării. Centrul de agrement este finanţat prin Programul Operaţional Regional, Axa prioritară 5 iar prin realizarea acestui proiect de anvergură, administrația publică din Năvodari dorește să aducă un plus economiei locale prin extinderea sezonului, din primăvară până în toamnă.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Revista presei locale

01 Oct 2016 2017

Centru de agrement cu saună şi sală de sport Licitaţie la Primăria Năvodari pentru un proiect de peste 25 de milioane de lei (document)

14 Jul 2014 4108

Cel mai mare centru de agrement de pe litoral Primăria Năvodari caută constructor pentru un proiect de peste 25 de milioane de lei (document)

12 Jul 2014 4367

Aqualand de peste 30 de milioane de lei Primarul Nicolae Matei - „Vrem să punem oraşul Năvodari pe harta turismului românesc“ (galerie foto)

09 May 2014 3102

Primăria Năvodari îşi măreşte potenţialul turistic Centru de agrement în valoare de peste 30 de milioane de lei, lângă tabăra de copii

08 May 2014 4380