LIVE. Imagini de la eveniment. Carnagiu la ieșire din Ovidiu, pe pod. Trei victime, printre care o fetiță de 3 ani, decedate. Traficul, blocat în zonă (galerie foto+video)

Un grav accident rutier a avut loc în această seară la ieșire din orașul Ovidiu către Mihail Kogălniceanu, pe podul peste Canalul Poarta Albă Midia Năvodari. 

Din primele informații două victime sunt încarcerate. 

Polițiștii rutieri au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili care sunt împrejucările exacte în care s-a petrecut accidentul. 

UPDATE. 1

Potrivit ISU Dobrogea în accident au fost implicate trei autoturisme, una dintre mașini fiind răsturnată. 

Trei persoane, printre care un copil de 3 ani, sunt încarcerate. 

Victimele sunt femei. 

Se pare că două persoane ar fi decedate. 

Una dintre mașinile implicate este Hyundai și este înmatriculată în Bulgaria. 

Potrivit martorilor,. unul dintre șoferii implicați ar fi plecat de la fața locului. 


UPDATE. 2

Se pare că în accident ar fi decedat și fetița de trei ani. 

UPDATE. 3

Șoferul unuia dintre mașinile implicate și care după accident a fugit de la fața locului a fost încătușat de polițiști și urcat în mașina de poliție. 

Informația a fost confirmată de IPJ Constanța care a menționat că din primele verificări, se pare că unul dintre conducătorii auto ar fi încercat să părăsească locul accidentului, însă a fost găsit.

UPDATE. 4

Traficul este blocat pe ambele sensuri. Coloanele de mașini se întind pe câteva sute de metri, atât înspre Ovidiu și Mihail Kogălniceanu, cât și pe Autostrada A4. 

UPDATE. 5

Potrivit SAJ Constanța, trei victime, de 31 ani, 61 de ani și trei ani au fost declarate decedate. Copilul a fost găsit inițial în stop cardio respirator, dar în ciuda manevrelor de resuscitare a fost declarat decedat. 

A patra victimă, de 44 de ani diagnosticată cu fractură membru superior și traumatism cranio cerebral a fost transportată la spital. 

La locul solicitării au fost 2 ambulane Saj C2 și o Ambulanta Saj B2


UPDATE. 6


Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN2A (E87), la ieşirea din localitatea Ovidiu către Lumina (judeţul Constanţa), a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme. În urma impactului, două persoane au decedat, iar alta a suferit leziuni foarte grave. Circulaţia auto este oprită pe ambele sensuri.

UPDATE. Oficial de la IPJ Constanța 

Potrivit IPJ Constanța, autoturismul marca Mercedes se deplasa dinspre Mihail Kogălniceanu către Constanța. Pe Podul rutier din zona localității Ovidiu a pătruns pe contrasens și a acrosat cu partea stanga față autoturismul Hyundai care se deplasa regulamentar dinspre Constanța către Mihail Kogălniceanu.

În urma impactului auto marca Mercedes s-a răsturnat. Din pacate, în urma accidentului, a rezultat decesul conducătoarei auto, a unui minor de 3 ani ( copilul acesteia), mama conducătoarei auto si rănirea unei alte femei. Toate victimele sunt din autoturismul care circula regulamentar.  

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Trafic îngreunat pe Autostrada A2 București - Constanța!

25 Apr 2024 310

Curtea de Apel Constanța, motivare importantă în cazul tragediei de la 2 Mai! „Nu rezultă suspiciuni care ar putea pune sub semnul îndoielii imparțialitatea şi obiectivitatea judecătorilor de la Mangalia“

25 Apr 2024 453

IGPR InfotraficTrafic îngreunat pe centura București

25 Apr 2024 198

Un copil a fost lovit de mașină în municipiul Constanța

25 Apr 2024 632

Accident rutier la ieșirea din Gălbiori, județul Constanța. Un tir încărcat cu piatră s-a răsturnat!(Galerie FOTO)

25 Apr 2024 632

Accident rutier în stațiunea Mamaia! Unul dintre șoferi, sub influența substanțelor interzise

24 Apr 2024 619

Motivare CSM Consiliul Superior al Magistraturii respinge cererea de suspendare din magistratură a judecătoarei Popoviciu Ioana Ancuța (MINUTA)

24 Apr 2024 794

IGPR InfotraficTrafic restricționat pe DN 6 Craiova-Strehaia,

24 Apr 2024 292

Năvodari Oficial de la IPJ, în legătură cu evenimentul rutier în care a fost implicat un copil de 8 ani

23 Apr 2024 584

Inspecția Judiciară propune suspendarea din funcție a judecătoarei Popoviciu Ancuța, de la Mangalia! Totul s-ar putea decide azi la CSM!

23 Apr 2024 545

UPDATE Năvodari Accident rutier - copil aflat pe bicicletă, rănit

23 Apr 2024 938

IPJ Constanța mută Poliția din Vama Veche, din container, într-o clădire a Gărzii de Coastă! Urmează reparații generale (FOTO+VIDEO)

22 Apr 2024 861

IGPR Infotrafic Circulație îngreunată pe DN 2

22 Apr 2024 248

Accident rutier în zona Taberei Năvodari! Două autoturisme, implicate (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 835

„Suntem cu 2 Mai puțini“ Manifest organizat în Piața Ovidiu din Constanța în memoria celor doi tineri uciși în tragicul accident de la 2 Mai (GALERIE FOTO+VIDEO)

21 Apr 2024 949