Locurile de joacă amenajate recent la Constanța nu pot fi încă folosite. Există risc de accidentare (galerie foto)

În municipiul Constanța se lucrează pentru ca micii locuitori ai municipiului să aibă locuri de joacă moderne și sigure.
 
Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, până când acestea vor fi gata însă și până când cei mici vor avea parte de toate condițiile pentru a se putea juca în voie se face apel către toţi locuitorii oraşului să nu folosească spațiile în curs de amenajare, pentru a se evita riscul unor eventuale accidentări.
 

„În această perioadă se lucrează la amplasarea elementelor de joacă noi de pe strada Stejarului, iar zilele următoare vor fi puse pe poziție și cele de pe strada Pescarilor bl BM 11 și bl FZ 15. Tot în perioada următoare se vor repara și elementele de joacă vechi care pot fi recondiționate, se va monta gardul de protecție și mobilierul urban. După finalizarea tuturor lucrărilor și când temperaturile vor permite va fi turnat  și covorul de cauciuc pentru protecția celor mici” - au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

 Sursa foto: Primăria Constanța
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mai multe locuri de joacă din Constanța, reabilitate. În ce stadiu sunt lucrările și în ce zone sunt situate aceste spații (GALERIE FOTO)

04 May 2023 963

Autoritățile locale desființează locul de joacă de pe strada Ștefăniță Vodă din Constanța (galerie foto+video)

26 Sep 2017 3746