"Luare şi dare de mită?!" Marian Godină te trimite la festivalul Untold. Poliţistul pune la bătaie două bilete

Celebrul poliţist Marian Godină, pe care îl cunoaşte toată România de pe reţeaua de socializare Facebook, a primit două invitaţii la festivalul Untold. Tânărul poliţist spune însă, într-o postare pe o reţea de socializare, că nu poate ajunge şi, prin urmare s-a gândit să le dăruiască prietenilor din lista sa de pe aceeaşi reţea de socializare.  Astfel, acesta a lansat pe pagina un concurs, prin care comentariul cu cele mai multe aprecieri la postarea sa va primi cele două bilete de la festivalul Untold. 

Redăm în continuare postarea sa:

"În mod normal, când vezi o astfel de fotografie pe Facebook, descrierea e cam aşa: "Mulțumesc, iuby meu scump. Te ubesk moolt!"
Nu sunt vreo pisi, nu mi le-a făcut cadou iuby şi n-am nici poze aplecat lângă vreo teracotă. Le mulțumesc celor de la Untold pentru invitație!

Pentru că eu nu pot ajunge, mi-ar plăcea să pot face bucuroşi doi oameni care chiar îşi doresc să meargă, aşa că am să ofer invitațiile la rândul meu. Un fel de luare şi dare de mită. Problema e că nu ştiu cum să fac, cum să aleg acele persoane, mă gândesc să organizez un concurs d-ăla cu share şi cu partikip, dar mi-e că s-a prins lumea deja că e vrăjeală şi nu voi avea succes. Aşa că facem în felul următor: comentariul cu cele mai multe aprecieri de la această postare va fi cel câştigător. Adică cel căruia îi aparține comentariul va fi câştigătorul, că nu pot trimite invitațiile comentariului.

P.S. Invitațiile sunt valabile chiar dacă au numele meu pe ele.
Comentați ce vreți, important e să fie apreciat. Ce e fain e că nu trebuie să dați share ca să vă vadă toți prietenii din listă că participați la concursuri pe net. :))
Măcar ăsta e pe bune.", scrie Marian Godină pe Facebook.

Imediat internauţii au început să comenteze postarea poliţistului. 

Sergiu Anton, un alt utilizator, îl întreabă pe Godină ce va face cu invitaţia pe care o are în plus.

Un alt exemplu de comentariu este cel al lui Andrei Frîncu, care a afirmat că "Era şi ciudat ca un politist de la rutieră să ajungă într-un loc cu atâţia oameni pe care să nu-i poată dirija.".

 

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Polițistul Marian Godină și soția sa au devenit părinți. Ce nume va purta fetița lor

02 Jul 2022 1882

Godină, despre scrisoarea plină de greșeli a unei învățătoare „Nu vezi nicio problemă că o învățătoare nu face acordul între subiect și predicat, nu știe când să scrie "copiii" cu trei i ?“

29 May 2022 2111

Calculul simplu făcut de Marian Godină pentru cei care stau la cozi la benzinării. "Să se calculeze ce economie a făcut Gicu"

09 Mar 2022 2480

Marian Godină și-a prezentat colecția de animale "El e Iancu, zis și puiul de câine" (VIDEO)

16 Feb 2022 2598

Marian Godină a anunțat cât a câștigat în luna ianuarie, după 16 ani în Poliția Română. "Bani pe care nu i-aș fi luat dacă nu aș fi lucrat sâmbăta și duminica"

14 Feb 2022 2169

Celebrul polițist Marian Godină și-a făcut public salariul. Cât a câștigat în decembrie 2020

05 Jan 2021 3090

Cum îl ceartă Marian Godină pe șeful lui direct. Vezi motivul

16 Oct 2019 2587

Polițistul Marian Godină, un nou mesaj după proteste „Măcar aici puteți acționa exact după cât vă duce propria minte, nu la ordin“

14 Aug 2018 4887

Marian Godină, postare amuzantă pe Facebook

27 May 2018 2886

Polițistul Marian Godină și iubita lui s-au căsătorit. Ce rochie a purtat mireasa în ziua nunții

19 May 2018 3094

Contul de Facebook al polițistului Marian Godină, blocat

03 Feb 2018 2709

Apel umanitar lansat de Marian Godină. O polițistă, mamă a unui băiețel de un an are nevoie de ajutor. A fost diagnosticată cu o boală cumplită

24 Jan 2018 3252

Reacţia incredibilă a lui Marian Godină când a aflat că presupusul pedofil ar fi poliţist

08 Jan 2018 4100

Inedit. Cum arată invitația la nunta celui mai celebru polițist din România. Cine sunt nașii cuplului

30 Dec 2017 7377

Celebrul poliţist Marian Godină a trecut în rândurile SAS

08 Dec 2017 6306