Lunar, licitații publice cu strigare Spațiile din Gara CFR Constanța rămân neînchiriate

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a organizat, astăzi, mai multe licitaţii publice cu strigare pentru închirierea spaţiilor şi terenurilor din toate cele opt sucursale regionale de cale ferată, respectiv Constanţa, Bucureşti, Craiova, Timişoara, Braşov, Cluj, Iaşi și Galaţi. Aceste terenuri dau bătăi de cap reprezentanților, deoarece terenurile se află  în proprietatea privată a companiei, dar rămân neînchiriate.

În vederea dezvoltării activităţii comerciale, CFR SA a demarat, în luna iulie a acestui an, un program inclus în proiectul imobiliar al companiei.

„Începând din această lună, toate cele 8 sucursale regionale de cale ferată Bucureşti, Craiova, Timişoara, Braşov, Cluj, Iaşi, Galaţi şi Constanţa vor organiza lunar, în ziua de 28 a lunii, licitaţii publice cu strigare pentru închirierea spaţiilor şi a terenurilor rămase neînchiriate. Spaţiile comerciale scoase de CFR SA pe piaţa imobiliară au o suprafaţă totală de 42.162 mp, iar terenurile - 354.319 mp şi se adresează tuturor categoriilor de agenţi economici, atât celor care încă nu s-au alăturat acestui proiect, cât şi celor care deja au aderat, dar intenţionează să-şi extindă activităţile comerciale, administrative sau de prestări servicii la nivel local, regional sau naţional”, scrie bursa.ro.
 
Potrivit bursa.ro, zonele comerciale sunt situate în gări, sau în proximitatea acestora, şi pot fi închiriate şi de micii întreprinzători care analizează intrarea şi dezvoltarea unei activităţi comerciale pe piaţa locală. 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Administrația Fondului Imobiliar SRL scoate la închiriere spații comerciale. Când vor fi deschise ofertele?

06 Mar 2024 846

Sucursala Regională CF Constanţa vrea să facă bani din închirierea spaţiilor comerciale

09 Jan 2018 2749

Sucursala Regională CF Constanța caută chiriași. Zeci de spații, de închiriat

12 Jan 2017 3665

Cu cât se închiriază spaţii administrative în Portul Constanţa. Administraţia Porturilor organizează licitaţie (document)

30 Nov 2016 3296

Direcţia de Sport şi Tineret Constanţa închiriază câteva terenuri pe care le deţine! Cât costă să ai un spaţiu comercial la Sala Sporturilor?

21 Oct 2016 3056

Spaţii de închiriat în staţiunea Mamaia, zona Perla

12 Jul 2014 3316