Magia copilăriei în Mangalia UPC România are cele mai multe canale de desene animate

UPC a pregătit un eveniment special dedicat clienţilor săi din Mangalia. Aceştia sunt invitaţi alături de copiii la magazinul UPC din Mangalia, şoseaua Constanţei, nr. 18, bloc E, apartament 1, vineri, între orele 15.00-19.00.

UPC România şi-a extins recent grila de canale digitale prin lansarea postului Disney Junior, ieri, la Mangalia. În acest fel a devenit operatorul care oferă cele mai multe canale de desene animate din România, şi anume 10 astfel de canale. Cu ocazia lansării Disney Junior în grila de programe, clienţii din municipiul Mangalia sunt invitaţi alături de reprezentanţii UPC să sărbătorească luna copiilor aşa cum se cuvine. UPC a pregătit petreceri pentru copiii clienţilor, o zonã special amenajată pentru cei mici în magazine şi momente surpriză.

„Clienţii noştri sunt cei care ne inspiră şi cărora dorim să le oferim în permanenţă experienţe extraordinare. Odată cu lansarea Disney Junior la UPC, punem la dispoziţia celor mici grila cu cele mai multe canale de desene animate din România şi venim în întâmpinarea părinţilor cu o nouă ediţie a telecomenzii Teki, un produs inovator special creat pentru copii”, declară Robert Redeleanu, CMO UPC România, după cum se arată într-un comunicat de presă.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Copiii din zona Km. 4-5 din Constanța, sărbătoriți. Cei mici s-au bucurat cu dulciuri și animatori (galerie foto)

31 May 2019 1751

Un nou concept de magazine lansat de UPC România la Constanța. Cu ce surprize sunt întâmpinați clienții (galerie foto)

16 Nov 2017 3245