Malpraxis la Buzău

Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău este implicat într-un nou scandal, după ce acum doi ani, mai mulţi copii internaţi la Secţia de Pediatrie 2 au fost filmaţi fiind legaţi de pătuţuri cu fâșii de tifon.
 
Acum, un bărbat de 55 de ani, militar de carieră din municipiul Buzău, este cel care acuză cadrele medicale din cel mai mare spital buzoian de malpraxis.
 
În noiembrie anul trecut, bărbatul s-a prezentat Unitatea de Primire Urgenţe, prezentând simptomele unei insuficiențe renale. A fost consultat de medicii de gardă, apoi a fost transferat la Terapie Intensivă, unde a rămas internat timp de 3 zile.
 
Potrivit evz.ro, aici a început calvarul omului, victimă a unor manevre nereuşite de montare a unei sonde urinare, în care au fost implicate trei asistente. Omul a rămas fără penis, după ce organul sexual a cangrenat, ca urmare a unor manevre medicale greșite.
 
Bărbatul a cerut să fie transferat de urgenţă la Spitalul Militar Central din Bucureşti, acolo unde specialiştii i-au salvat viaţa, însă cu un preț extrem de scump: organul genital i-a fost amputat. Buzoianul va da în judecată Spitalul Judeţean Buzău. Între timp, Colegiul Medicilor a demarat o anchetă în acest caz.

Sursa foto: rtv.net
 
 




 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.