Managerul Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, dr. Ionuț Cealera, la „ZIUA-n amiaza mare”

  • Medicul Ionuț Cealera, managerul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Constanța, este invitatul ediției de vineri, 12 noiembrie, ora 13.00,  a emisiunii „ZIUA-n amiaza mare”.
 
ZIUA-n amiaza mare are o frecvență săptămânală, este realizată de jurnalista Feri Predescu și poate fi vizionată pe pagina www.ziuaconstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta.
 
Doctorul Cealera este șeful instituției care acordă asistență medicală de urgență și transport medical asistat. Însă, în actuala nebunie a contextului pandemic, angajații SAJ au fost nevoiți să se adapteze din mers, devenind salvatorii care trebuie să găsească soluții la orice solicitare „crucială“ pentru cei care le cer ajutorul. Doctorul Ionuț Cealera va vorbi despre oamenii din echipa sa și va prezenta activitatea instituției. Va explica ce înseamnă Dispeceratul Medical de Urgență, care preia, zi și noapte, apelurile cu caracter medical, ținând în același timp legătura cu bolnavul. Va prezenta activitatea echipajelor de intervenție care, mai ales în această perioadă, nu au timp nici să își tragă sufletul. Cât e de greu, dar și de frumos, să lucrezi la Salvare, vom afla de la managerul SAJ Constanța, doctorul Ionuț Cealera. 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.