Marioara Cojoc mai vrea un mandat de președinte al organizației municipale de femei la PSD Constanța

Mâine, femeile social democrate constănțene au alegeri la nivelul organizației municipale Constanța.
 
Din informațiile noastre, va candida pentru un nou mandat actualul președinte al organizației, Marioara Cojoc. Acesta este și consilier local municipal.
 
Am încercat să o contactăm pentru a afla ce alte funcții din Biroul Municipal sunt puse la bătaie, dar, probabil ocupată fiind cu pregătirea conferinței de alegeri ne-a dat ton de ocupat.
 
Marioara Cojoc a fost la un pas să fie inclusă pe lista candidaților la alegerile parlamentare trecute pentru un post eligibil de deputat.

De asemenea, numele acestea a fost vehiculat și pentru funcția de subprefect al județului Constanța, dar nici de data aceasta nu a reușit să ocupe funcția, astfel că a rămas doar consilier local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Constanța.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Consilierii locali din conducerea grădiniţelor, a şcolilor şi a liceelor din Constanţa. Cui să vă adresaţi la nevoie (document)

29 Oct 2018 4240

Teatrologul Anaid Tavitian şi scenograful Eugenia Jianu devin cetăţeni de onoare ai municipiului Constanţa

23 Oct 2018 3380

Finanţarea unor cluburi sportive din Constanţa, în atenţia Comisiei pentru învăţământ şi sport din cadrul Consiliului Local. Arhitectul oraşului, invitat la Comisie în septembrie!

25 Aug 2018 2040

Consilierul local Marioara Cojoc, raport de activitate. Om de încredere al administraţiei Făgădău, alesul PSD face parte din comisii-cheie ale CLM (document)

05 Jul 2018 2833

Organizația Municipală a Femeilor Social-Democrate Constanța și-a ales astăzi președintele. Cine va ocupa funcția de conducere

24 Mar 2018 3506

Toate vânzările de bunuri proprietate privată a Constanţei se vor realiza doar cu aprobarea Consiliului Local Municipal

01 Aug 2017 3010

Consecvența unui consilier municipal Marioara Cojoc se luptă cu datoriile bancare (document)

04 Jan 2016 5012

Echipă social-democrată completă Mărioara Cojoc va selecta fundaţiile subvenţionate (document)

06 Oct 2015 2856

După demisia lui Radu Mazăre Şedinţă extraordinară a CLM Constanţa pentru desemnarea viceprimarului care va prelua atribuţiile de primar

05 Jun 2015 3506