Marius Crăcea, exclus din partidul Mișcarea Populară

Marius Crăcea, președinte interimar al organizației municipale MP Giurgiu, a fost exclus sâmbătă din partid, în cadrul Consiliului Național al MP.

Marius Crăcea a declarat că vrea contestarea excluderii sale din Mișcareă Populara, iar dacă decizia nu va fi soluționată favorabil nu renunță la ideea de a face politică și vrea sa candideze ca independent la Primaria municipiului Giurgiu.

"Eu, in acest moment, nu stiu cum s-a votat, nu urmaresc presa, am altceva mai important de facut, cert este ca respect decizia lor, dar nu voi renunta la a face politica, cred ca se va contesta aceasta decizie din partea organizatiei judetene, eu vreau sa raman in Miscarea Populara, dar, daca nu se va putea, iau in calcul si sa candidez ca independent la Primaria municipiului Giurgiu", a afirmat Cracea.

Presedintele organizatiei judetene a MP Giurgiu, Ionel Dinu, a spus ca a votat impotriva excluderii si va contesta aceasta decizie.


Sursa foto: voceagiurgiului.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Ioan

17 Jan, 2016 05:07

nu vreu sa se dea nici-o interpretare si nu am vrut sa spun ceva rau cu asta decat o stare defapt

Ioan

17 Jan, 2016 05:02

asa timizi, nu e rau

Ioan

17 Jan, 2016 04:54

O abreviere vorba melodiei ,,I Want to know what love is Foreigner'' care inseamna Vreau să știu ce este dragostea o melodie o abreviere totii suntem asa dar nu recunoastem. e doar o melodie nu vad ce a-r fi rau.

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.