Marius Ovidiu Isăilă, senator în Parlamentul României, urmărit penal de DNA

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de Combatere a Infracţiunilor Conexe Infracţiunilor de Corupţie efectuează urmărirea penală față de Marius Ovidiu Isăilă, senator în Parlamentul României. Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii, în concurs a două infracțiuni de trafic de influență, ambele în formă continuată (2 acte materiale) şi a unei infracţiuni de instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

madalin

08 Apr, 2014 23:38

se pare ca pe zi ce trece psd-ul demonstreaza ca este format din oameni corupti, care nu mai merita niciun vot din partea noastra!

Diana

04 Apr, 2014 14:46

Se pare ca tot mai des ies la iveala coruptii din PSD. Isaila, Duicu... si precis lista e lunga. La alegerile din anul acesta, trebuie sa schimbam ceva in tara asta! Sa scapam de partidul-stat al lui Ponta pana nu trecem iar prin ce am trecut in 2004, cand Nastase acaparase toate instituiile statului.

Mihai

04 Apr, 2014 14:35

Ei bine, deja incep sa ma obinuiesc sa citesc in fiecare zi stiri despre pesedisti arestati, anchetati si asa mai departe. Nu ma mai mira nimic, si devin constient de ce oameni are psd, si ce oameni ne conduc tara ! Sper ca la europarlamentare si prezidentiale vom alege corect si vom scapa de sub "aripa" pesedistilor!

Andrei

04 Apr, 2014 14:26

Se pare ca nu trece o zi fara sa fie desconsiprat un pesedist. Cu oamenii astia vrea Ponta sa conduca Romania? Cu Isaila, cu Duicu, cu Constantinescu? La alegerile europarlamentare si prezidentiale din acest an trebuie sa eliberam Romania de sub jugul partidului-stat condus de Victor Ponta. Romania nu isi permite sa treaca printr-un experiment similar cu cel din 2004, cand mentorul lui Ponta, Adrian Nastase a acaparat toate institutiile statului.

Alex

04 Apr, 2014 14:25

Nu le e rusine celor de la PSD sa mai emita pretentii la a guverna? in fiecare zi este deconspirat cate un PSD-ist ! Cu acesti oameni vrea ponta sa conduca tara? Avem o singura sansa de a scapa de sub jugul acestor oameni iar acea sansa se numeste PNL!

alin

04 Apr, 2014 14:11

Cu acesti oameni vrea Ponta sa conduca Romania???La alegerile europarlamentare si prezidentiale trebuie sa eliberam Roamania de sub jugul partidului cundus de Ponta.Roamania nu isi permite sa treaca printr-un experiment similar cu cel din 2004, cand Nastase a acaparat toate institutiile statului

emil

04 Apr, 2014 14:05

Se pare ca nu trece o zi fara sa fie desconspirat un pesedist. Cu oamenii astia vrea Ponta sa conduca Romania? Cu Isaila, cu Duicu, cu Constantinescu? La alegeri trebuie sa eliberam Romania de sub jugul partidului-stat condus de Ponta.

Articole asemanatoare

Senatorul PRU Marius Isăilă, condamnat definitiv la cinci ani și patru luni de închisoare

10 Nov 2016 1890

Senatorul Marius Ovidiu Isăilă, pus sub control judiciar pe cauțiune pentru trafic de influență

06 Jun 2014 3133