UPDATE. Şoferul a murit şi un pasager este rănitMaşină răsturnată pe DJ 226

Un accident rutier a avut loc în această seară pe DJ 226, între localităţile Săcele şi Istria. Din primele date oferite de reprezentanţii Serviciului Rutier Constanţa, o maşină s-a răsturnat, iar o persoană este inconştientă.

UPDATE, ora 23.25

Serviciul Rutier Constanţa transmite că un bărbat a murit în urma accidentului ce a avut loc în această seară. La volanul autoturismului se afla un bărbat de 48 de ani din Săcele, care nu avea permis de conducerea pentru nicio categorie de autovehicule. Accidentul a avut loc pe DJ 226, la Km. 34+ 200 m, pe sensul de mers dinspre localitatea Săcele către localitatea Istri, la Km. 34+ 200 m. Şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei a părăsit partea carosabilă spre stânga şi s-a răstoarnat pe câmp. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto şi vătămarea corporală a unui bărbat de 54 de ani, din Săcele, pasager pe locul din dreapta-faţă în autovehicul.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Accident rutier la ieșirea din Săcele, județul Constanța. Intervin pompierii

18 Feb 2024 999

UPDATE Accident rutier între localitățile Istria și Săcele din județul Constanța. Trei persoane, printre care și un copil, rănite (GALERIE FOTO+VIDEO)

15 Sep 2023 3959

Accident rutier Constanța, azi UPDATE. Un autoturism s-a răsturnat la intrare în Istria. O persoană încarcerată

30 Jul 2023 3475