Maşini de lux furate sau cu nereguli, depistate de poliţiştii de frontieră constănţeni (galerie foto)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfăşurat activităţi specifice în zona de competenţă care au vizat supravegherea şi controlul frontierei de stat, prevenirea şi combaterea eficientă a migraţiei ilegale şi infracţionalităţii transfrontaliere în zonele de competenţă, precum şi asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică.
 

În cadrul acţiunilor de control efectuate, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în municipiul Constanţa un autoturism marca Audi model Cabriolet, declarat furat de autorităţile din Italia. Conform unui comunicat d epresă al Gărzii de Coastă, cetăţeanul român a declarat că achiziţionase autoturismul fără a cunoaşte faptul că acesta era căutat în vederea confiscării.
 
 
Poliţiştii de frontieră au indisponibilizat autoturismul, evaluat la aproximativ 25.000 de euro, la sediul Gărzii de Coastă în vederea continuării cercetărilor. Totodată oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „complicitate la tăinuire”.
 
Tot ieri, în jurul orei 11.40, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Băneasa au oprit pentru control, în zona de competenţă, un autoturism marca BMW, cu numere provizorii eliberate de autorităţile din România. Bărbatulş care se afla la volanul autoturismului, un bărbat de 43 de ani din Constanţa, s-a ales cu lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat sau neînregistrat”, având în vedere faptul că numerele de înmatriculare provizorii sunt expirate din data de 27.09.2014.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.