Stiri calde

Jandarmii constănţeni asigură ordinea publică la meciul de fotbal dintre A.F.C. Dunărea 2005 Călărași și C.SU. Craiova

 
Peste 70 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanţa în cooperare cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Călărași, Poliția Municipiului Călărași, I.S.U. Călărași și Direcția Poliției Locale Călărași, vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre echipele A.F.C. Dunărea 2005 Călărași și C.SU. Craiova, contând pentru etapa a IV- a a Ligii I de fotbal, programat în ziua de duminică, 12 august a.c., ora 15.30, pe stadionul pe stadionul “Ion Comșa” din cadrul Complexului ,, Dunărea” Călărași.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 14.00, iar pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în stadion, Jandarmeria recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces. De asemenea solicităm, atât suporterilor, cât şi cetăţenilor, să manifeste înţelegere faţă de măsurile care vor fi asigurate cu acest prilej şi să răspundă cu solicitudine indicaţiilor forţelor de ordine, pentru ca această competiţie să se desfăşoare în condiţii optime de siguranţă.

Jandarmeria recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.
 
Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă; Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă;
Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive;
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

IJJ Constanța și GJM Tomis Constanța, la ora bilanțului. Jandarmii au participat la mii de misiuni în anul 2018 (galerie foto+video)

22 Jan 2019 775

Fragmente de substanţă vegetală, descoperite de jandarmii constănţeni, în buzunarele unor tineri (galerie foto)

21 Jan 2019 313

Epuizați fizic, trei turişti rătăciţi în Masivul Făgăraş au cerut ajutor la 112

19 Jan 2019 309

Un bărbat care s-a rătăcit pe un traseu montan este căutat joi seara de salvamontişti, jandarmi şi pompieri

17 Jan 2019 212

Distracție nocturnă la Tulcea. Doi minori au spart mai multe mașini parcate în zona Piața Veche din oraș

13 Jan 2019 575

Doi subofițeri din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Constanța, au restituit un portofel pierdut proprietarului

10 Jan 2019 386

UPDATE. Cod galben de vreme rea în mai multe județe. Angajații MAI, pregătiți să intervină în zonele vizate

10 Jan 2019 420

Elevi ai şcolilor de jandarmi, în practică la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa

08 Jan 2019 440

Intervenție a jandarmilor din Poiana Brașov pentru salvarea unei femei care s-a abătut de la pârtia de schi

05 Jan 2019 404

Jandarmii Grupării Mobile Constanța, prezenți la ceremoniile religioase de Bobotează. Ce le recomandă militarii credincioșilor (galerie foto)

04 Jan 2019 367

Persoană cu mandat de arestare preventivă, identificată de jandarmii constănţeni

03 Jan 2019 328

Mii de angajați MAI au fost la datorie de Revelion. Câte sancțiuni au fost înregistrate și unde au fost organizate cele mai mari evenimente

01 Jan 2019 281

Jandarmii montani au salvat două persoane aflate într-un autoturism înzăpezit pe un drum forestier. Cum au ajuns turiştii în acea zonă (galerie foto)

30 Dec 2018 352

Tânărul cu mai multe cărți de identitate false, descoperit de jandarmi. Pentru ce le folosea

29 Dec 2018 501

Bărbat cu comportament suspect oprit de jandarmi în parcarea unui hipermarket. Incredibil ce au găsit militarii asupra suspectului

29 Dec 2018 905