Meci electrizant în sala Clubului Sportiv Școlar nr. 1 din Constanța

Meci electrizant în sala Clubului Sportiv Școlar nr. 1 din Constanța. După ce a fost condusă cu 2-0 , echipa antrenată de Gheorghe Brînză a avut o revenire de senzație.

CSȘ1 Momentos Constanța a trecut în maximum de seturi de CSS Tulcea, într-un meci contând pentru campionatul național de volei feminin, divizia Juniori.

„După un început ezitant, în care ambele echipe s-au întrecut în greșeli, echipa oasepete s-a desprins pe final și a câștigat primul parțial, 25-19. Apoi, setul doi a fost scăpat printre degete de constănțence, scor 28-26.

Cursul meciului s-a schimbat radical apoi, fetele lui Gheorghe Brînză au intrat pe teren mult mai motivate și mai concentrate. Și cu ajutorul unor schimbări de factură tactică, următoarele seturi au fost câștigate fără mari emoții: 25-18 și 25-13.

A urmat setul decisiv, nerecomandat celor slabi de înger. La 14-10 pentru tulcence, a urmat o răsturnare incredibilă. Constanța a preluat avantajul, 15-14, iar de atunci, echipa de la malul mării nu a mai pierdut meciul din mână”, conform unui comunicat remis ZIUA de Constanţa.
Pentru CSS1 Momentos Constanța au evoluat: Antonia Tărniceriu,  Alexandra Spînoche, Mădălina Vintilă, Silvia Coman, Andreea Iancu, Oana Nedea, Denisa Dumitru, Cristina Poncea, Anca Mănuc, Andrada Albu,  Andreea Ciornea , Andreea Ioniță.  

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primele luni cu CSŞ1 Momentos Constanţa. Gheaţa a fost spartă la meciul cu Transilvania Braşov

20 Dec 2016 1531

Volei feminin Primul meci de A2 pe teren propriu pentru CSŞ1 Momentos Constanţa contra Rapid Bucureşti

28 Oct 2016 3984