Medalie de argint pentru CS Pantheon Constanța. Gruparea de pe litoral a cucerit titlul de vicecampioană națională la judo în competiția pe echipe la seniori

Clubul Sportiv Pantheon Constanța a reușit o performanță unică pentru judoul de la malul mării, cucerind prima medalie constănțeană la nivel național în competițiile de seniori pe echipe.

Astfel, echipa formată din Sasha Goncearenco, cel care îndeplinește și rolul de antrenor, Vlad Vișan, Dimitrys Kanivets, Georgii Zantaraia și George Lozovanu, coordonată de președintele clubului, George Teseleanu, și directorul sportiv Alexandru Chirilă, a devenit vicecampioană națională în cadrul Campionatul Național de Judo pe Echipe Divizia A, desfășurat pe 6 octombrie, în Sala Polivalentă din Iași.

Constănțenii au învins pe CSU FC Argeș Pitești și U CSM Cluj Dinamo, cedând la mare  luptă în finala cu gazdele de la CS Politehnica Iași, cu scorul de 3-2.

Este cea mai importantă performanță realizată de judoul constănțean în competițiile de seniori pe echipe.

După ce am organizat Cupa Mării Negre, la care am avut participare internațională, etapa de Euroregiune și stagiul de pregătire de la Venus, unde au participat peste 250 de sportivi, alături de invitatul special, celebrul sensei japonez Eiji Kikuchi, ultimul obiectiv important al anului era o clasare pe podium la Campionatul Național pe echipe și am reușit să-l îndeplinim.

Ne dorim să facem la Constanța un centru de referință pentru judoul românesc”, a declarat președintele CS Pantheon Constanța, George Teseleanu.


Sursa foto: Clubul Sportiv Pantheon Constanța 


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Restaurarea Cazinoului din Constanța, tema unui workshop de proiectare arhitecturală și muzeografică (galerie foto)

24 Sep 2019 871

La Mangalia şi Venus, se desfăşoară stagiul internațional Pantheon Judo Stage Randori & Kata

27 Aug 2018 1271

Imagini de la eveniment Sportivi din țară şi din străinătate participă, la Constanţa, la "Black Sea Judo Cup" (galerie foto-video)

19 May 2018 2230