Medicii Marius Militaru, Nicoleta Arhire şi Dorin Arhire au scăpat de arestul la domiciliu (rechizitoriu)

Marius Militaru, medic primar şi şeful Clinicii de Cardiologie şi Chirurgie cardiovasculară din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, a scăpat de arestul la domiciliu. Potrivit unor surse avocăţeşti, Adriana Ispas, preşedintele Curţii de Apel Constanţa, a înlocuit măsura arestului la domiciliu cu cea a controlului judiciar. Hotărârea este definitivă. Tot potrivit surselor mai sus precizate, Adriana Ispas a înlocuit măsura preventivă a arestului la domiciliu si pentru medicii anestezişti ai Spitalului Judeţean Constanţa Dorin Arhire şi Nicoleta Arhire cu cea a controlului judiciar.
 
Medicii Marius Militaru, Nicoleta Arhire şi Dorin Arhire au fost trimişi în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Ce trei lucrează în prezent în cadrul unor clinici private.

Rechizitoriu:Trimitere în judecată Marius Militaru, Dorin Arhire şi Nicoleta Arhire (document)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Veste bună pentru şeful Clinicii de Cardiologie şi Chirurgie Cardiovasculară din Spitalul Judeţean Constanţa (rechizitoriu)

11 Sep 2015 2305

Rechizitoriu Trimitere în judecată Marius Militaru, Dorin Arhire şi Nicoleta Arhire (document)

31 Jan 2015 5238

Mesaje pro și contra Șeful Clinicii de Cardiologie şi Chirurgie Cardiovasculară cere să fie eliberat (document)

18 Dec 2014 3065

Alături de anesteziștii Nicoleta și Dorin ArhireȘeful Clinicii de Cardiologie şi Chirurgie Cardiovasculară, dus la arestare

16 Dec 2014 2571

UPDATE -Alături de anesteziștii Dobrin și Nicoleta ArhireMarius Militaru, şeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară, a fost reținut de DNA Constanța

15 Dec 2014 8950