Melania Renghea, polițista din Olt care și-a acuzat șeful de viol, condamnată

 
Melania Renghea, poliţista care şi-a înjunghiat şeful pentru că ar fi violat-o, a fost condamnată de magistraţii Tribunalului Olt în două procese privind acuzaţia de viol asupra şefului său, cât şi tentativa de omor calificat.
 
Două procese o privesc pe fosta poliţistă, unul intentat de fostul şef al poliţiei Olt, iar altul privind o tentativă de omor, după ce l-a înjunghiat. Chiar dacă bărbatul a spus că este nevinovat, el a fost demis. Poliţista a fost condamnată la doi ani de închisoare cu suspendare, însă decizia nu este definitivă. În al doilea proces este acuzată de tentativă de omor calificat, fiind condamnată la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare.
 
Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova au dispus, în luna iulie 2013, trimiterea în judecată a Melaniei Renghea, agent principal de poliţie în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor calificat după ce aceasta, în luna decembrie 2012, l-a înjunghiat pe fostul său şef, poliţistul Gheorghe Barbu, cu un cuţit de bucătărie.
 
Melania Renghea l-a acuzat pe Barbu, dar şi pe alţi poliţişti din IPJ Olt, procurori şi avocaţi, de viol. Procurorii au menţionat în rechizitoriul întocmit, referitor la plângerea formulată de femeie, cu privire la presupuse abuzuri sexuale comise asupra acesteia de către ofiţeri de poliţie din cadrul IPJ Olt, procurori şi avocaţi că, din cercetările efectuate în cauză, a rezultat că faptele sesizate nu există. La sfârşitul lunii octombrie 2014, femeie a declarat în faţa magistraţilor Tribunalului Olt că îşi recunoaşte vinovăţia. 
 
Sursa: rtv.net

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Acuzaţii de viol şi tentativă de omor. Polițista Melania Renghe va face cinci ani de închisoare

26 May 2016 2205