Mesaj dur din partea managerilor lui Julio Iglesias Jr după ce artistul a fost pus să spună „Jos Băsescu” (video)

 
Managementul lui Julio Iglesias Jr a reacționat public după ce artistul a fost pus să spună „Jos Băsescu” în emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, scrie paginademedia.ro.

„Julio Iglesias Junior nu a spus «Jos Basescu!» în cunoștință de cauză”, au explicat aceștia într-o poziție publicată pe pagina de Facebook a tatălui artistului, Julio Iglesias.

„Artistul a fost indus in eroare in mod voit de către prezentatorul emisiunii, Mihai Gâdea, într-un mod absolut regretabil și incalificabil”, au mai spus aceștia.

Reamintim că Julio Iglesias Jr, invitat aseară la emisiunea Sinteza zilei, a fost învățat o serie de propoziții în limba română, printre care și „Jos Băsescu”.

Poziția integrală:

„Cand Mihai Gadea i-a cerut sa spuna “Jos Basescu”!, in ultimele secunde ale emisiunii, artistul a crezut ca e vorba de o formula de ramas bun, in limba romana, pentru telespectatori.

In urma emisiunii “Sinteza zilei” (Antena 3) din 14 mai 2015, in care prezentatorul Mihai Gadea, in ultimele secunde ale emisiunii, l-a intrebat “inocent” pe Julio Iglesias Junior “Pot sa te invat ceva in limba romana?”, dupa care l-a pus sa repete in romaneste, fara sa ii spuna ce inseamna acele cuvinte: “Antena 3 e aici. Jos Basescu!”, managementul artistului precizeaza clar urmatoarele:

1) Julio Iglesias Junior nu cunoaste limba romana, nu este familiarizat deloc cu numele romanesti si, cand a repetat dupa Mihai Gadea, cu buna credinta, “Jos Basescu!”, nu s-a gandit nicio clipa ca este vorba de un slogan politic. Fiind ultimele secunde ale emisiunii, Julio Iglesias Junior a crezut ca este vorba de cateva cuvinte de ramas bun, in limba romana, pe care prezentatorul il ruga sa le repete dupa el, pentru telespectatori.

2) Julio Iglesias Junior nu este la curent cu politica din Romania, nu cunoaste politicienii romani si, nestiind deloc limba romana, nici macar nu si-a dat seama ca propozitia “Jos Basescu!” includea numele unei persoane.

3) Artistul a fost indus in eroare in mod voit de catre prezentatorul emisiunii, Mihai Gadea, intr-un mod absolut regretabil si incalificabil. Artistul nu si-ar premite niciodata sa vina la televiziune sa spuna, in cunostinta de cauza, “Jos politicianul X!” sau “Jos politicianul Y!”.


Julio Iglesias Junior a venit in Romania si a acceptat invitatia de a participa la emisiune pentru a vorbi exclusiv de concertele pe care le va oferi in Romania alaturi de tatal sau, Julio Iglesias.

Artistii nu doresc sa fie implicati in nicio chestiune de natura politica.

Este absolut regretabil gestul Antenei 3, de care ne delimitam total pe aceasta cale”.


 


Sursa: paginademedia.ro
Sursa video: YouTube

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Gâdea a vorbit despre momentul Julio Iglesias jr. – „Jos Băsescu“

17 May 2015 1281