Mesaj impresionant transmis de Cristina Țopescu pentru tatăl ei, internat în stare gravă în spital. Ce i-a transmis lui Cristian Țopescu

Fostul mare comentator sportiv, Cristian Țopescu este internat sub supraveghere medicală în spital, starea sa fiind una gravă. Fiica acestuia, Cristina Țopescu a postat pe Facebook un mesaj impresionant dedicat tatălui său care se luptă să trăiască.
 

”Tatăl meu lupta, este un luptător. Toată viața am auzit de la el, de câte ori aveam vreo deznădejde: viața e o luptă, deci te luptă ! Și acum vreo lună de zile îmi spunea el mie : nu te lasă, nu abandona ! Asta îi spun și eu acum, când mă înțelege, dar nu-mi poate răspunde : ticu, luptă, nu te lăsa, te iubesc mult ! Mă rog să mai aibă puterea să lupte și va mulțumesc din suflet celor care sunteți alături de noi, familia lui, de el, omul care a fost trup și suflet pentru țara asta întotdeauna. Atât de mult, încât acum poate și asta îl costă. Dar dacă ar putea da timpul înapoi, sunt sigură că ar face la fel, și-ar da sufletul pentru profesia lui, pentru țara lui, pe care n-a vrut niciodată s-o părăsească. Și-a pus tot sufletul în ce-a făcut, acum sufletul lui e puțin obosit, dar iubirea noastră și poate și a multora dintre voi îl vor ajută să se ridice din nou. Medicii îi resuscitează trupul și le sunt recunoscătoare, noi, doar prin gânduri bune, am putea să-i resuscitam sufletul. Sper încă într-o minune, dragii mei, încă mai sper !” – este mesajul transmis de Cristina Țopescu.

Sursa foto: Facebook/Cristina Țopescu

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

4 iulie 1960- Se năștea celebra jurnalistă și prezentatoare de televiziune Cristina Țopescu

04 Jul 2021 1338

Regretata prezentatoare Cristina Țopescu s-a născut într-o zi de 4 iulie

04 Jul 2020 2385

Când va fi incinerat trupul Cristinei Ţopescu

13 Jan 2020 2992

Ștefan Bănică Jr, mesaj de adio emoționant în amintirea jurnalistei Cristina Țopescu

13 Jan 2020 3207

Familia Regală a României deplânge moartea jurnalistei Cristina Țopescu "Intelectual rafinat și jurnalist de televiziune de vocație"

13 Jan 2020 2011

Dan Șova, iritat de întrebările Cristinei Țopescu „Domnul Victor Ponta n-a avut niciodată de furcă cu baronii”

04 Oct 2014 2359