Stiri calde

Mesaj transmis de Inspectoratul judeţean de Poliţie Constanţa pentru elevii constănţeni


Inspectoratul judeţean de Poliţie Constanţa transmite tutoror elevilor un an cu rezultate foarte bune si un an plin de succese.
 

Astăzi, 10 septembrie a.c., marcăm  o zi emoționantă, în care, după o bine-meritată vacanță, copiii se gândesc că vor ajunge într-un loc care le oferă o lume a cunoașterii, a experiențelor, chiar dacă vor veni din nou dimineţile în care se vor trezi mai devreme.
 
Pentru unii, este o primă experienţă, un început de drum, o ocazie de a întâlni noi colegi sau prieteni. Pentru alţii, e un moment în care sunt reluate lecțiile și vechile activități, în procesul de formare și informare.
 
Pentru dumneavoastră, cadre didactice, este o continuare a procesului educativ, în care le sunteți alături elevilor, îi ajutați să devină adulți responsabili și implicați și îi îndrumaţi în pregătirea lor pentru viaţă.
 
Pentru părinţi, începutul anului școlar marchează o perioadă în care susținerea copiilor este prioritară, dar reprezintă, în același timp, și un moment de rememorare a propriei copilării.
 
Începem un nou an școlar împreună, elevi, cadre didactice, părinţi, poliţiști, în care ne dorim ca, după emoția de astăzi, colaborarea școală – familie – poliție să reînceapă, cu implicare și încredere, astfel încât, eforturile noastre să le asigure copiilor un mediu sigur.
 
Vouă, elevilor, Inspectoratul de Poliție Județean Constanța vă urează să aveți parte de un an plin de reușite, cu rezultate foarte bune și provocări depășite cu succes. Vă garantăm că, printre cei care vă oferă sprijin, siguranță și înțelegere, ne aflăm și noi, polițiștii. Când nu știți ceva, întrebați-ne, când aveți o problemă, apelați cu încredere la noi, când vreți să ajutați pe cineva și nu reușiți singuri, vă vom ajuta și noi!
 
Stimate cadre didactice, atât obiectivul nostru, cât și al dumneavoastră, este acela de a oferi o educație sănătoasă copiilor, dincolo de informațiile din manuale sau din programa școlară, prin transmiterea valorilor de corectitudine, toleranță și respect.

Pentru dumneavoastră, părinți, mesajul nostru este că vă vom sprijini în efortul de a le fi aproape copiilor, de a le cunoaște dorințele și preocupările. Ei au nevoie de atenție, de protecție și de îndrumare și de aceea, printre cele mai importante lucruri pe care le putem oferi sunt timpul și deschiderea noastră.
 
Vă asigurăm că vă vom fi alături, în apropierea unităților de învăţământ, pe traseele către școală și spre casă, astăzi observându-ne alături de dumneavoastră, când peste 150 de polițiști din cadrul IPJ Constanța au fost prezenți la deschiderea anului școlar 2018/2019.
 
Vom concepe și desfășura programe și activități de informare și prevenire, vom fi la întâlniri cu elevii şi le vom spune cum să acţioneze atunci când sunt puşi în situații dificile pe stradă, la şcoală, când sunt singuri acasă sau folosesc internetul.
 
Sperăm ca această zi să rămână o frumoasă și puternică amintire. Vă urăm tuturor un an școlar plin de reușite și împliniri și vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate de colaborare, ca parteneri în procesul de educație, trasmite Inspectoratul judeţean de Poliţie Constanţa .


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa la ora bilanțului. A fost înregistrată o scădere în ceea ce privește infracţionalitatea stradală (galerie foto)

23 Jan 2019 87

Inconștiență în trafic. Șoferi fără permis de conducere, depistați de polițiștii IPJ Constanța la volan

23 Jan 2019 133

Femei atacate și tâlhărite în scara blocului sau pe stradă la Constanța. Suspectul a ajuns după gratii

23 Jan 2019 187

Judeţul Constanţa Şofer de autocamion, surprins în timp ce mergea pe contrasens la Lazu (video)

23 Jan 2019 729

Accident rutier la ieșire din Mihail Kogălniceanu. Două victime, dintre care una încarcerată. Două autoturisme implicate (galerie foto+video)

22 Jan 2019 4302

Constanța. Accident rutier la intersecția străzilor Ana Ipătescu cu Petru Cercel. Trei mașini avariate (galerie foto+video)

22 Jan 2019 1048

Caz șocant. Bărbat arestat pentru 30 de zile fiind acuzat de viol şi corupere sexuală a minorilor. Victima, o fetiță de 7 ani

22 Jan 2019 248

Șofer fără permis depistat în trafic la Constanța. Incredibil ce le-a spus tânărul polițiștilor. A ajuns după gratii

22 Jan 2019 413

O femeie din Constanța agresată de soț a cerut ajutorul polițiștilor. Ce măsuri au luat oamenii legii

22 Jan 2019 386

UPDATE. Oficial de la IPJ Constanța. Accident rutier pe DN39 în localitatea Lazu, județul Constanța în zona trecerii de pietoni

22 Jan 2019 1221

Furt într-un complex comercial din Constanța. Bijuterii de aur, sustrase de persoane necunoscute

21 Jan 2019 436

Județul Constanța Fata ucisă de o injecție letală făcută de propriul tată, înmormântată astăzi la Săcele (galerie foto+video)

21 Jan 2019 12248

Șoferul care a intrat cu maşina în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova, reținut pentru 24 de ore

20 Jan 2019 258

Imagini de la eveniment Accident rutier pe bulevardul 1 Mai din Constanţa, la trecerea de pietoni (galerie foto)

20 Jan 2019 605

Tineri, încarcerați la Poarta Albă. Ce pedepse vor executa

19 Jan 2019 334