Stiri calde

Mesaj transmis de Inspectoratul judeţean de Poliţie Constanţa pentru elevii constănţeni


Inspectoratul judeţean de Poliţie Constanţa transmite tutoror elevilor un an cu rezultate foarte bune si un an plin de succese.
 

Astăzi, 10 septembrie a.c., marcăm  o zi emoționantă, în care, după o bine-meritată vacanță, copiii se gândesc că vor ajunge într-un loc care le oferă o lume a cunoașterii, a experiențelor, chiar dacă vor veni din nou dimineţile în care se vor trezi mai devreme.
 
Pentru unii, este o primă experienţă, un început de drum, o ocazie de a întâlni noi colegi sau prieteni. Pentru alţii, e un moment în care sunt reluate lecțiile și vechile activități, în procesul de formare și informare.
 
Pentru dumneavoastră, cadre didactice, este o continuare a procesului educativ, în care le sunteți alături elevilor, îi ajutați să devină adulți responsabili și implicați și îi îndrumaţi în pregătirea lor pentru viaţă.
 
Pentru părinţi, începutul anului școlar marchează o perioadă în care susținerea copiilor este prioritară, dar reprezintă, în același timp, și un moment de rememorare a propriei copilării.
 
Începem un nou an școlar împreună, elevi, cadre didactice, părinţi, poliţiști, în care ne dorim ca, după emoția de astăzi, colaborarea școală – familie – poliție să reînceapă, cu implicare și încredere, astfel încât, eforturile noastre să le asigure copiilor un mediu sigur.
 
Vouă, elevilor, Inspectoratul de Poliție Județean Constanța vă urează să aveți parte de un an plin de reușite, cu rezultate foarte bune și provocări depășite cu succes. Vă garantăm că, printre cei care vă oferă sprijin, siguranță și înțelegere, ne aflăm și noi, polițiștii. Când nu știți ceva, întrebați-ne, când aveți o problemă, apelați cu încredere la noi, când vreți să ajutați pe cineva și nu reușiți singuri, vă vom ajuta și noi!
 
Stimate cadre didactice, atât obiectivul nostru, cât și al dumneavoastră, este acela de a oferi o educație sănătoasă copiilor, dincolo de informațiile din manuale sau din programa școlară, prin transmiterea valorilor de corectitudine, toleranță și respect.

Pentru dumneavoastră, părinți, mesajul nostru este că vă vom sprijini în efortul de a le fi aproape copiilor, de a le cunoaște dorințele și preocupările. Ei au nevoie de atenție, de protecție și de îndrumare și de aceea, printre cele mai importante lucruri pe care le putem oferi sunt timpul și deschiderea noastră.
 
Vă asigurăm că vă vom fi alături, în apropierea unităților de învăţământ, pe traseele către școală și spre casă, astăzi observându-ne alături de dumneavoastră, când peste 150 de polițiști din cadrul IPJ Constanța au fost prezenți la deschiderea anului școlar 2018/2019.
 
Vom concepe și desfășura programe și activități de informare și prevenire, vom fi la întâlniri cu elevii şi le vom spune cum să acţioneze atunci când sunt puşi în situații dificile pe stradă, la şcoală, când sunt singuri acasă sau folosesc internetul.
 
Sperăm ca această zi să rămână o frumoasă și puternică amintire. Vă urăm tuturor un an școlar plin de reușite și împliniri și vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate de colaborare, ca parteneri în procesul de educație, trasmite Inspectoratul judeţean de Poliţie Constanţa .


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Închisoare pe viaţă pentru un bărbat din Murfatlar acuzat de omor calificat

26 Apr 2019 154

Accident rutier pe strada Răscoala 1907 din Constanţa. Un rănit

25 Apr 2019 489

UPDATE Accident rutier pe DJ 226, Midia. Două persoane, rănite

25 Apr 2019 517

Poliţiştii din Constanţa s-au întrecut la fotbal. Cine sunt campionii. O poliţistă - surpriza campionatului

25 Apr 2019 1215

S-a ales cu dosar penal după ce a inițiat o campanie de strângere de fonduri neautorizată pentru restaurarea Cazinoului

24 Apr 2019 2205

Dosar penal în cazul fetiței de 2 ani, dispărută de acasă. Unde a fost găsită micuța și ce suspiciuni au anchetatorii

24 Apr 2019 456

Microbuz de călători implicat într-un accident rutier în județul Prahova. Sunt mai multe victime

24 Apr 2019 280

UPDATE. Căutări disperate. O fetiță de doi ani a dispărut de acasă. Autoritățile au căutat-o toată noaptea

24 Apr 2019 350

UPDATE. Imagini de la eveniment. Accident rutier grav în judeţul Constanţa. Două mașini scumpe s-au făcut praf. O victimă în stare gravă (galerie foto+video)

24 Apr 2019 10103

Suspect de furturi de locuințe din Murfatlar și Constanța, reținut de polițiști. Ce au stabilit anchetatorii

23 Apr 2019 295

Scandal într-o locuință din Constanța. O adolescentă a cerut disperată ajutorul polițiștilor. Ce măsuri au aplicat oamenii legii

23 Apr 2019 429

Percheziţii la persoane bănuite de furturi din societăţi comerciale. Mai mulți suspecți vor fi conduși la audieri

23 Apr 2019 312

UPDATE. Accidet rutier la ieșire din Constanța către Valu lui Traian. Un bărbat care aștepta autobuzul, accidentat de o mașină care s-a oprit într-un copac (galerie foto)

23 Apr 2019 2898

Scandal într-un bar. Mai multe persoane au fost rănite. Un suspect a ajuns după gratii

22 Apr 2019 762

Patru persoane, printre care se află şi un copil, rănite într-un grav accident rutier. Ce au stabilit polițiștii

22 Apr 2019 340