Microbuzele de pe străzile Constanţei, bombe cu ceas în trafic

Dacă vă simţiţi în suiguranţă atunci când vă urcaţi într-un maxi-taxi, mai gândiţi-vă odată. Un control efectuat de poliţiştii la microbuzele din Constanţa a arătat că trei sferturi dintre ele au mari probleme.

Serviciul Poliţiei Rutiere şi inspectori de la Registrul Auto Român (RAR) şi de la Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Traficul Rutier (ISCTR) au tras pe dreapta 520 de autovehicule.

Au verificat dacă aveau documentele legale necesare, starea tehnică a maşinilor, comportamentul în trafic al şoferilor (dacă poartă centură, dacă depăşesc viteza limită admisă etc). În total, au fost aplicate aproape 400 de sancţiuni contravenţionale - ceea ce înseamnă că peste trei sferturi dintre autovehiculele trase pe dreapta aveau nereguli.

„Au fost aplicate amenzi pentru nefolosirea centurii de siguranţă, pentru depăşirea vitezei legale, pentru depăşiri neregulamentare, defecţiuni tehnice ale autovehiculelor, nerespectarea timpilor de conducere şi odihnă şi pentru punerea în pericol a siguranţei celorlalţi participanţi la trafic”, a precizat un reprezentant al Poliţiei Rutiere.

Citiţi mai mult: EVZ.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.