Mihai Fercală, cooptat în Consiliul de Administraţie al SCUT Constanţa

Potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucureşti, Consiliul de Administraţie (CA) al „Scut” Constanţa (SCUT) a anunţat că l-a cooptat pe Mihai Fercală, preşedintele executiv al SIF Transilvania. Decizia vine după demisia lui Răzvan Drăgoi.
 
„Urmare a numeroaselor acuze aduse de către domnul Mihai Fercală faţă de administrarea Scut, Consiliul de Administraţie al Scut a decis în această şedinţă cu unanimitate de voturi, numirea ca administrator provizoriu până la prima Adunare Generală Ordinară a Acţionarilor a domnului Mihai Fercală din Braşov, de profesie economist", a declarat Constantin Frăţilă, preşedintele SCUT, după cum se arată în documentul citat.
Constantin Frăţilă şi Mihai Fercală sunt într-un conflict deschis de câteva luni, aceştia întrecându-se în declaraţii, acuze, propuneri pentru adunările generale şi acţiuni în instanţă.

Cei doi ar putea avea o nouă confruntare în AGA SIF 3 de pe  data 20/21 octombrie. La şedinţa din data menţionată,  acţionarii vor trebui să decidă asupra pornirii acţiunii în răspundere împotriva membrilor directoratului SIF Transilvania: Mihai Fercală, Iulian Stan, vicepreşedinte executiv şi director general adjunct, şi Mihăilă Ion, fost vicepreşedinte executiv, care, potrivit grupului format în jurul lui Frăţilă, şi-ar fi depăşit atribuţiile funcţiei.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

După premiul pentru întreaga carieră la Gopo 2020 Actorul constănțean de teatru și film Virgil Andriescu va fi distins și cu titlul de ”Cetățean de onoare al județului Constanța”

13 Aug 2020 3462

Făgădău revocă hotărârea de Consiliu Local Ales local PSD, în conflict de interese. A votat vânzarea unui teren către firma soţiei (documente)

16 Apr 2019 3714

Primăria Constanţa recunoaşte Un consilier local PSD s-a aflat în conflict de interese. Se revoca o hotărâre de Consiliu Local Municipal

15 Apr 2019 2681