Mii de seturi de păpuşi din plastic confiscate în Portul Constanţa-Sud Agigea

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi lucrătorii vamali au efectuat, marţi, în intervalul orar 13.30 - 16.30, la rampa existentă în cadrul Punctului Poliţiei de Frontieră Constanţa - Sud, Agigea controlul fizic asupra unui container sosit din China pe adresa unei societăţi comerciale cu sediul în Bucureşti.

În urma controlului asupra containerui au fost descoperite 3.900 seturi de păpuşi din plastic susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 585.000 lei dacă ar fi originale.

Întreaga cantitate de marfă, care purta însemnele distinctive ale unor mărci celebre, a fost ridicată în vederea confiscării de către lucrătorii vamali.

Poliţiştii de frontieră au întocmit administratorului societăţii comerciale, Z.Z., cetăţean chinez, dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate".

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.