Mii de ţigarete netimbrate confiscate la Vama Veche

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat trei femei de cetăţenie română care intenţionau să introducă în ţară, prin Punctul d Trecere a Frontierei (PTF) Vama Veche, aproximativ 2.000  de ţigarete netimbrate fără documente justificative.
 
Conform unui comunicat de presă al Gărzii de Costă, remis azi redacţiei, prima femeie a fost depistată în această dimineaţă. Aceasta avea în bagaje, ascunse şi nedeclarate, 1.100 ţigarete netimbrate marca MM Slims.

Peste puţin timp, în acelaşi punct de trecere a frontierei au mai fost descoperite 560 de ţigarete netimbrate marca MM Slims, pe care o femeie le ascunsese pe suprafaţa corpului, mai exact în colanţi, pentru a le introduce ilegal în ţară.
 
Persoanele în cauză erau pasagere în autocare care se întorceau în ţară şi au declarat că au achiziţionat ţigaretele din Turcia pentru a le comercializa în România.

Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării ţigaretele şi au sancţionat contravenţional fiecare persoană cu suma de 1.000 lei.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.