Ministerul Economiei vrea să transforme Portul Constanţa îl al doilea Rotterdam

În cadrul Conferinţei Regionale desfăşurată de CCINA, Radu Zaharia, director general în Ministerul Economiei a declarat: "Există un proiect de dezvoltare a infrastructurii portuare şi preportuare prin care vrem să transformăm Portul Constanţa îl al doilea Rotterdam pe termen mediu şi lung".

Camera de Comerţ şi Industrie a României, în parteneriat cu Ministerul Economiei şi Eximbank, alături de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa organizează, astăzi, de la ora 10.30, Conferinţa Regională cu tema „Modalităţi de dezvoltare a afacerilor pe pieţele internaţionale“.

La eveniment participă firmele constănţene interesate să cunoască modalităţi prin care pot fi dinamizate exporturile şi internaţionalizate afacerile. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

În premieră, la CCINA Campania de creştere a exporturilor, susţinută de Ministerul Economiei, a debutat la Constanţa (galerie foto)

19 Sep 2014 2556

Comunicat de presa CCINA - Actiuni de sustinere a exportului romanesc Conferinta Regionala 18 septembrie 2014

18 Sep 2014 2041

CCINA, gazda Conferinţei Regionale „Modalităţi de dezvoltare a afacerilor pe pieţele internaţionale“

17 Sep 2014 1993

Ministerul Economiei, Constantin Niţă, vine în Constanţa, la invitaţia CCINA

16 Sep 2014 2616

Legătură strânsă cu autorităţile şi oamenii de afaceri Conferinţă regională, dedicată educaţiei adulţilor, la CCINA Constanţa (galerie foto)

30 Aug 2014 3458