Stiri calde

Ministerul Sănătății a alocat 12 milioane de lei Spitalului Județean Constanța. Ce a declarat ministrul Sănătății, aflat în vizită la Constanța (galerie foto)

Astăzi are loc la Constanța vizita de lucru a unei delegații a Guvernului României, formată din Ministrul Sănătății, Sorina Pintea și Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Orlando Teodorovici, în județul Constanța.

După ce reprezentanții Guvernului, alături de președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu și reprezentanți ai Spitalului Clinic Județean de Urgența „Sf. Apostol Andrei” Constanța au inaugurat Secția de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie din cadrul Ambulatoriului Integrat Eforie Sud, delegația s-a deplasat spre Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța, unde,  în Sala Curs 1 din cadrul SCJU Constanța are loc o conferință de presă.

Conferința de presă de la Spitalul Clinic Județean de Urgență a început după ce șefii de secții medicale au purtat discuții libere cu cei doi miniștri invitați, Sorina Pintea, ministrul Sănătății, și Eugen Teodorovici, ministrul Fiinanțelor Publice.

Horia Țuțuianu, președintele CJC, a spus că este o onoare să îi aibă invitați pe cei doi reprezentanți ai Guvernului.
 

"Vreau să modernizăm unitățile sanitare din Constanța!", a spus președintele CJC.


Prezenți sunt și Mirela Matichescu, Cătălin Grasa și senatorul Nicolae Moga. 

Au fost alocați 12 milioane lei pentru Spitalul Județean. Banii vor fi investiți în secția Obstetrică Ginecologie, dar și în renovarea și modernizarea secției de Neurologie

”În afară de cele 12 milioane, ministerul Sănătății alocă 8 milioane de lei pentru aparatura medicală”, a spus ministrul Sorina Pintea

Un alt punct sensibil atins de Ministrul Sănătății este problema numărului de ambulanțe. În prezent, sunt două contestații în instanța la licitație. O să fie purtate discuții cu Raed Arafat pentru a găsi o soluție.

Eugen Teodorovici a vorbit de proiectul spitalului regional.

”Este esențial să fie construit la Constanța, dar trebuiesc puse la punct mai multe problemel. Spre exemplu, nu o să fie o achiziție publică clasică, ci că zona de infrastructură critică” - a declarat ministrul Eugen Teodorovici. 


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ce firmă va livra consumabile pentru mai multe secții ale Spitalului Județean Constanța (document)

18 May 2019 515

Tragedia nopţii. Doliu la Serviciul de Ambulanţă al Judeţului Constanţa. Medicii nu au mai putut face nimic.

16 May 2019 6451

Ce firmă va furniza materiale sanitare Spitalului Judeţean Constanţa (document)

16 May 2019 355

Ce societate va actualiza sistemul „Hipocrate“ al Spitalului Judeţean Constanţa (document)

15 May 2019 539

Un ambulanțier de la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța are nevoie urgent de sânge. Unde se poate dona (galerie foto)

13 May 2019 1063

Ce firme vor furniza materiale sanitare Spitalului Județean Constanța (document)

13 May 2019 435

Licitaţie publică la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Află amănunte

12 May 2019 433

Salvaţi de la moarte sigură. Operaţii dificile la Spitalul din Constanţa. Una după un accident la Tulcea alta dupa accidentul aviatic de la Tuzla

11 May 2019 3622

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” din Constanţa face angajări. Sunt mai multe posturi scoase la concurs

09 May 2019 2617

Surprize plăcute şi daruri, oferite de Arimex Comexim 2000 SRL micuţilor pacienţi internaţi la Spitalul Judeţean Constanţa (galerie foto)

01 May 2019 865

Ce firmă se va ocupa de curăţenie în Spitalul Judeţean Constanţa (document)

27 Apr 2019 586

Investigații noi pentru pacienții din cadrul secției Clinice Cardiologie a Spitalului Judeţean Constanţa

26 Apr 2019 672

Spitalul Judeţean Constanţa scoate la concurs posturi vacante pentru medicii rezidenţi

25 Apr 2019 1231

Sondaj de opinie Ce cred cititorii ZIUA de Constanţa despre eficienţa controalelor efectuate noaptea la spitale de ministrul Sănătăţii?

22 Apr 2019 497

Trunchi de peşte la tavă, plachie de peşte, tochitură dobrogeană Meniu bogat, oferit pacienţilor constănţeni de Arimex Comexim 2000 SRL

22 Apr 2019 647