Ministrul Bogdan Stanoevici se va deplasa mâine în Tulcea

Ministerul Afacerilor Externe anunță participarea ministrului delegat pentru românii de pretutindeni, Bogdan Stanoevici, în cursul zilei de mâine la Programul de tabere “Arc” -  Sulina.

Amintim că Ministerul Afacerilor Externe - Departamentul Politici pentru Relaţia cu Românii de Pretutindeni, în colaborare cu Ministerul Tineretului şi Sportului, organizează în această vară, la Sulina, judeţul Tulcea, programul de tabere pentru elevi şi tineri români din afara graniţelor, „ARC 2014”. În cadrul programului vor participa aproximativ 1.600 de etnici români, în 8 serii consecutive.

Potrivit actualitatea.it, tabăra se va desfăşura în perioada 23 iunie - 18 august 2014, în serii de câte şapte zile.

Deschiderea oficială a Taberelor „ARC” 2014 a avut loc joi, 26 iunie 2014, în cadrul Centrului de Agrement de la Sulina al Direcţiei Judeţene de Tineret şi Sport.

Programul de tabere de vară „ARC” se adresează copiilor şi tinerilor români de peste hotare care îşi asumă în mod liber identitatea culturală românească – persoane de origine română şi cele aparţinând filonului lingvistic şi cultural românesc, care locuiesc în afara frontierelor României.

sursă foto: gandul.info

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.