Stiri calde

Ministrul Culturii, Valer-Daniel Breaz, participă la o conferință la sediul PSD Constanța (galerie foto+video)

În aceste momente, la sediul Partidului Social Democrat Constanța, are loc o conferință de presă. În cadrul conferinței, participă ministrul Culturii și Identității Naționale, Valer Daniel Breaz, președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu și Lucian Lungoci, secretarul executiv al organizației PSD Constanța.

Lucian Lungoci: „Suntem în perioada în care se strâng semnături pentru alegerile europarlamentare. PSD Constanța a finalizat procesul, a strâns 40.635 de semnături la nivelul județului. Toate filialele partidului funcționează, în ciuda campaniei agresive împotriva PSD. Asta ne dă încredere ca vom confirma rezultatul obținut și la europarlamentarele precedente. PSD va câștiga cu siguranță alegerile europarlamentare iar în următoarea perioadă, reprezentații PSD vor susține conferințe de presă din două în două saptămâni. Ne propunen să obținem un scor cu 4 în față, adică cel puțin 40%”.

Ministrul Culturii, Daniel Breaz, demontează atacurile la adresa PSD și spune că PSD și-a respectat programul de guvernare.

„Au crescut pensiile și salariile. România este stabilă din punct de vedere economic, tocmai de aceea s-a discutat și despre readucerea aurului în țară, de la Londra”, a precizat ministrul Daniel Breaz.

Întrebat despre referendum pe justiție, Breaz spune că fiecare scrutin de alegeri trebuie să fie unic, să nu fie cuplate cu un referendum.

„Eu cred că nimeni nu ar trebui să mai ia în serios ce spune președintele Iohannis”, mai spune Daniel Breaz.

„UAT-urile din județ au contracte semnate în valoare de 500 de milioane de lei”, spune Lucian Lungoci. Astea înseamnă locuri de muncă pentru următorii ani.

Tot Lungoci spune că lipsa bugetului a întârziat demararea proiectelor la nivelul județului Constanța.

Și președintele CJC, Horia Țuțuianu, reclamă blocajele proiectelor din lipsa bugetului. Acest lucru a însemnat inclusiv întârzierea achiziției de echipamente medicale pentru Spitalul Județean Constanța.

În legătură cu procesul dintre Ministerul Culturii pentru recuperarea Palatului Regal Mamaia, Daniel Breaz a spus că procesul este în derulare iar ministerul a făcut tot ce a putut pentru urgentarea procedurilor.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Este oficial. Ultimul ordin al ministrului educaţiei şi învăţământului. La ce se referă. Pentru cine a fost emis

11 Sep 2019 9666

Asociația Elevilor din Constanța solicită demiterea ministrului Valer-Daniel Breaz pentru dezinformare

08 Sep 2019 477

A început ediţia 2019 a Festivalului Internaţional "George Enescu"

01 Sep 2019 548

Videoconferinţă cu tema principală „Pregătirea anului școlar”

18 Aug 2019 588

Decret semnat de preşedinte Valer-Daniel Breaz îi ia locul Ecaterinei Andronescu la Ministerul Educaţiei

05 Aug 2019 520

Ministrul Culturii despre „Noaptea Muzeelor” „Sunt evenimente extrem de importante care au un rol deosebit pentru tineri”

18 May 2019 467

Contractul de finațare pentru modernizarea Portului Tulcea, semnat în prezența miniștrilor Transporturilor și Culturii (galerie foto)

14 May 2019 869

Ce spune ministrul Culturii şi Identităţii Naţionale despre reforma europeană a drepturilor de autor pe internet

27 Mar 2019 476

Pentru ce proiecte i-a cerut sprijinul ministrului Culturii preşedintele CJC, Horia Ţuţuianu

21 Mar 2019 892

LIVE TEXT Ministrul Culturii, Valer-Daniel Breaz prezent la Constanța. Se caută soluții pentru instituțiile de cultură și viața culturală constănțeană

20 Mar 2019 1164

Ministrul Culturii, Valer-Daniel Breaz, vine miercuri la Constanța

19 Mar 2019 636

Editorial Un senator de Constanța, uitările sau neștiința domniei sale

02 Mar 2019 1243

Ministerul Culturii vrea să achiziţioneze din nou "Cuminţenia Pământului"

26 Feb 2019 702

Senatorul Ștefan Mihu, despre monumentul Tineretului de la Straja, județul Constanța - „Edificiul a fost lăsat în neîngrijire și paragină”

18 Feb 2019 2579