Ministrul Ioana Bran, la meciul de baseball de la Constanța "Ne bucurăm de această zi şi de schimbul cultural dintre România şi SUA" (galerie foto)



Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, le-a mulțumit pentru prezență celor care au venit astăzi la stadionul Portul din Constanța la meciul de baseball România - SUA.

E o zi minunată pentru ediția a doua a Trofeului Jackie Robinson. Cele doua echipe s-au întâlnit și anul trecut. Sperăm să fie un meci la fel de frumos. Îi urăm bun venit lui Gică Hagi. E o onoare să-l avem alaturi de noi, a spus Hans Klemm.

Nu am jucat niciodată baseball, ci fotbal. A face sport nu e ușor, dar e sănătos, e bine. Secretul e perseverența și munca, a precizat Hagi.

Asistăm la un eveniment de tradiție la Constanța. Mulțumesc Excelenței Sale Hans Klemm și Ambasadei SUA în România că susțin la Constanța un asemenea eveniment, care marchează toleranța, ruperea barierelor de mentalitate și deschiderea către viitor. Mulțumesc și Federației Române de Baseball și Softball că a acceptat să vină la Constanța deși condițiile nu sunt aici cele mai bune pentru acest sport, neavând o suprafață adaptată pentru baseball, lucru valabil cred pentru întreaga Românie. Sperăm să reușim să construim două asemenea terenuri la Constanța. Rolul orașului nostru e să arate că oina și baseballul pot coexista. Îi mulțumesc și legendei Gică Hagi că a acceprat să deschidă acest eveniment, a spus primarul Constanței, Decebal Făgădău.


Ioana Bran, ministrul Tineretului si Sportului, s-a arata încrezătoare că și anul acesta victoria îi va aparține României.

Sunt un meci și un joc spectaculoase. Baseballul este foarte popular peste Ocean și a început sa capete contur și la noi. Lucrurile sunt într-o continuă mișcare, iar faptul ca ne adaptăm e benefic. Ne bucurăm de această zi și de schimbul cultural România - SUA, a precizat Ioana Bran, care a venit însoțită la Constanța de fostul arbitru de fotbal Cristi Balaj, oficial al MTS.

Sursa foto: ZIUA de Constanța


Citește și:
Imagini de la eveniment Gică Hagi, aplaudat de jucătorii celor două formații când a aruncat prima minge la meciul de baseball România - SUA. Ce i-a spus primarul Decebal Făgădău (galerie foto+video)

Constanța. Desfășurare impresionantă de forțe la meciul de baseball România-SUA (galerie foto+video)

Imagini de la eveniment Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, prezent la stadionul Portul din Constanța, la întâlnirea de baseball România - SUA (galerie foto+video)

UPDATE Imagini de la eveniment Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, prezent la stadionul Portul din Constanța, la întâlnirea de baseball România - SUA (galerie foto+video)




 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ministrul Ligia Deca, la reuniunea miniștrilor educației din cadrul platformei de cooperare Asia-Europa (GALERIE FOTO)

27 Jan 2024 754

CSM Constanța Ciclistul Mihnea Harasim, câștigător în Turul Municipiului Deva, la contratimp. Clasare bună și pentru Matei Paris (GALERIE FOTO)

12 May 2023 1621

Elena Vlad, de la CS Victoria Cumpăna, aleasă pentru încă un mandat în Comitetul Executiv al Federației Române de Gimnastică Ritmică

23 Feb 2023 1526

Senatorul Remus Negoi îi cere ministrului Sportului ca statul român să-și reconsidere poziția față de marele campion la atletism Ilie Floroiu

30 Oct 2022 1721

Fost director executiv al DJST Constanța Florina Cristache, secretar general al Ministerului Sportului

20 Oct 2022 3278

CSM Constanța, parteneriat cu CS Farul. Clubul din str. Decebal urmează să treacă la structura sportivă municipală (GALERIE FOTO)

25 Aug 2022 2591

„Unul dintre cele mai importante proiecte“ Ministrul Sportului, prezent la conferința de lansare a strategiei Clubului Sportiv Municipal Constanța (GALERIE FOTO + VIDEO)

23 Aug 2022 2370

Ministrul Tineretului și Sportului, Carol-Eduard Novák, în vizită la Constanța. Detalii

23 Aug 2022 1248

Premierul Nicolae-Ionel Ciucă, întrevedere cu președintele Uniunii Europene de Ciclism, Enrico Della Casa

20 Jul 2022 910

Ciucă s-a întâlnit cu conducerea Comitetului Olimpic și Sportiv Român - „Să încurajăm practicarea sportului de masă, dar și performanța sportivă“

06 Jul 2022 877

Eduard Novak - Gimnastica ritmică românească este din nou vizibilă

22 Jun 2022 1005

Ministrul Sportului, impresionat de recordul înotătorului David Popovici „Abia ai început să scrii istorie în nataţie!

20 Jun 2022 945

Sprijin din partea Franței pentru sportul românesc. Anunțul Ministrului Sportului, Eduard Novak (GALERIE FOTO)

24 Jan 2022 1284

Ministerul Sportului va finanţa academiile de fotbal. Anunțul lui Eduard Novak

22 Dec 2021 1843

Autorităţile române iau în calcul trimiterea unei aeronave în Africa de Sud pentru a-i aduce în ţară pe jucătorii şi staff-ul echipei CSM Baia Mare

28 Nov 2021 1099