Minor din Constanţa, reţinut pentru furt dintr-o societate şi numeroase furturi auto

Un minor de 15 ani din Constanţa a fost reţinut de poliţiştii Secţiei 2, fiind bănuit de furt dintr-o societate.
 
Astfel, minorul este considerat principalul suspect în cazul unui furt care a avut loc în data de 16 octombrie, dintr-o societate comercială. Potrivit oamenilor legii, din societate au fost sustrase cinci laptop-uri de diferite mărci şi suma de 2.400 lei. 
 
Faţă de minor s-a dispus continuarea urmăririi penale, fiind cercetat pentru săvîrşirea altor 11 furturi din auto şi societăţi comerciale în perioada februarie- noiembrie 2013, dispunându-se totodată reţinerea sa pe 24 de ore.Acestea urmează a fi prezentat Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare preventivă.
 
De asemenea, minorul a fost prezentat la SML Constanţa pentru expertizare în vederea stabilirii discernământului fiind bănuit în alte 8 dosare penale privind furturi din auto şi societăţi comerciale săvârşite în perioada martie - octombrie 2014 şi aflate în lucru la Secţia 2 Poliţie.
 
Valoarea totala a prejudiciului este de 35.300 lei, recuperat şi predat părţilor vătămate în proporţie de 30%.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Județul Constanța Minor, rețiut pentru tâlhărie calificată. Ar fi agresat fizic o femeie și ar fi sustras mai multe bunuri cu ajutorul unor bărbați

11 Aug 2020 1264

Minor din Constanţa, încătuşat pentru multiple cazuri de furturi din auto şi din societăţi

08 Nov 2014 1949