Doi tineri reţinuţi la Mircea Vodă pentru tâlhărie Minor prădat în toiul nopţii

 
Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Mircea Vodă au fost sesizaţi, luni dimineaţa, de către un minor, în vârstă de 17 ani, din localitatea Satu-Nou, comuna Mircea-Vodă cu privire la faptul că, în jurul orei 03.20, persoane necunoscute ar fi intrat fără drept în locuinţa sa şi, prin exercitarea unor acte de violenţă şi ameninţări l-au deposedat de o plasma tv, două telefoane mobile, o tabletă electronică şi două joy-stick-uri.
 
Poliţiştii i-au identificat pe Costel Alexandru Gheorghe, de 19 ani şi pe Mădălin Paraschiv, de 19 ani, ambii din localitatea Satu-Nou, bănuiţi de comiterea faptei. Prejudiciul în valoare de 4.000 lei a fost recuperat în totalitate şi predat păgubitului.
 
Suspecţii au fost reţinuţi pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, pe bază de ordonanţă, emisă de către Secţia 6 Poliţie Rurală Cernavodă, urmând ca azi să fie prezentaţi Judecătoriei Medgidia cu propunerea de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate de către lucrătorii postului de poliţie Mircea Vodă, cu sprijinul Secţiei 6 Poliţie Rurală în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor doi.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.