Mircea Cărtărescu prezintă volumul „Orbitor. Aripa dreaptă” la târgul de carte de la Viena

„Festivalul Lecturii“ (Lesefestwoche) are loc zilele acestea la Viena.- În această seară va debuta şi târgul „Buch Wien 2014“ cu o „Noapte Lungă a Cărților“, relatează Hotnews.ro.
 
În acest an evenimentul literar din capitala Austriei reunește peste 300 de autori și peste 400 de evenimente, care se vor desfășura la „Messe Wien“ și în diferite alte locații din oraș. Printre sciitori prezenţi la eveniment se numără cunoscute nume ale scenei literare internaționale, printre care Herta Müller, Mircea Cărtărescu, Olga Grjasnowa, Meir Shalev, Najem Wali, Bernhard Schlink, Saskia Hennig von Lange sau Judith Hermann.

Mâine, Mircea Cărtărescu va participa la prezentarea cărții sale „Orbitor. Aripa dreaptă”, publicată în limba germană de editura austriacă Paul Zsolnay.

Pe 14 noiembrie publicul se va putea întâlni la standul Donau Lounge cu Florin Lăzărescu și cu volumul acestuia, „Trimisul nostru special“, iar pe 15 noiembrie Daniel Bănulescu va participa la prezentarea romanului său „Diavolul vânează inima ta“.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.