Stiri calde

Mohammad Murad, candidat la Primăria Constanţa?! Ce a declarat omul de afaceri

Prezent la Constanţa, la conferinţa de presă organizată de Ministerul Turismului şi având ca temă principală promovarea României în contextul exercitării Președinției Consiliului Uniunii Europene în primul semestru al anului 2019, Mohammad Murad, preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc, a fost întrebat daca ia in calcul o candidatură la Primăria Constanţa la următoarele alegeri locale.

Murad a răspuns râzând că da, normal că va candida, însă sunt şi alte probleme pe care Constanţa trebuie sa se axeze.

Horia Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, a precizat că Mohammad Murad este una dintre persoanele care au facut cele mai mari investiţii pentru turismul de la malul Mării Negre.  

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Vasile the Great

31 Jul, 2018 15:56

de ce nu il puneti pe Soros direct candidat sau pe Ariel Sharon,ca si asa...numai agenti ai altor state va plac ori se numesc PSD ori ALDE ori PNL ori au nume d'astea gen Liiceanu,Plesu ,Ciolos,numai agenti, uni scoliti pe reteta Stefan Gheorghiu,stil Mazare si gasca de anti-romani din spate(poate mult prea) pentru care se chinuie un popor si azi.Dormiti in pantofi va pleaca banii din tara la Monaco prin vedete plasticate si voi va chinuiti sa recuperati prejudiciul? Tot respectu' pt Murad ca a investit dar pana a obtine o titulatura onorabila cu o raspundere imensa mai e cale lunga.

Mincu Tudor

28 Jul, 2018 11:59

Îl cunosc bine. Este dornic să facă mult bine pentru România și pentru oameni.E mai român decât mulți români. Îi doresc din tot sufletul să reușească.

Jenna

28 Jul, 2018 02:05

Poate așa mai scăpăm de nepotismul care colcăie în primărie nivel

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.