Mohammad Murad, candidat la Primăria Constanţa?! Ce a declarat omul de afaceri

Prezent la Constanţa, la conferinţa de presă organizată de Ministerul Turismului şi având ca temă principală promovarea României în contextul exercitării Președinției Consiliului Uniunii Europene în primul semestru al anului 2019, Mohammad Murad, preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc, a fost întrebat daca ia in calcul o candidatură la Primăria Constanţa la următoarele alegeri locale.

Murad a răspuns râzând că da, normal că va candida, însă sunt şi alte probleme pe care Constanţa trebuie sa se axeze.

Horia Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, a precizat că Mohammad Murad este una dintre persoanele care au facut cele mai mari investiţii pentru turismul de la malul Mării Negre.  

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

dani

22 Sep, 2018 22:15

Catre domul Murad, sunt un om care am fost anul acesta pe litoralul romanesc. Dupa ce am am stat in tren 9 ore am coborat jos la Mangalia in gara. Va dati seama ce nervi si frustrare ai cand nimeni nu vrea sa te ia cu taxi?????????????? As vrea sa pun o intrebare la locuitorii din Mangalia. Ce inseamna la voi turistii care vin de departe, ce inseamna sa vii tu in orasul meu dupa atatea ore si sa nu vrea nimeni sa te ia cu taxi.Iarna sunteti faliti oricum, din banii nostri va dezvoltati, noi venim de departe nu cerem mult, suntem de treaba dar nu ne puneti rabdarea la incercare. Eu am patit asa ceva si spun mai departe, litoralul romanesc pentru mine sau pentru altii in care nervii mi-au pusi la incercare, nu este o alternativa.Mai bine ma duc altundeva in care hotia si mizeria nici nu exista. Sunt locatii in lume in care am putut sa merg dar am crezut ca e ieftin sa mergi la noi.Nu este asa. Lacomia si prostul gust sunt la tot pasul. Plaja murdara plina de alge(se pare ca romanilor le place sa faca baie in alge),nivelul restaurantelor este de jale, nimeni nu controleaza nimic, nu se uita nimeni la nivelul de servire. In oras vanzatoare cu mutre acre..........zici ca se oua. Daca le intrebi ceva se uita la tine ca "vitelul la poarta noua'.Prin faptul acesta pierdeti.Domnilor comercianti( care va credeti) incercati sa va schimbati politica. Recenziile celor care au fost pe litoral nu sunt tocmai bune. Si sa mai spun odata , sunt nevoit sa vin la voi cand pot sa merg altundeva. Iarna sunteti FALITI. Oricum ma duc in valea mea . in ardealul meu unde oamenii nu tind neaparat spre o lacomie exarcebata. Oricul va place nu va place nivelul de dezvoltare si de sustinere a vietii este mai tare la multe orase in Transivania. Cititi daca nu va convine statistica!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vasile the Great

31 Jul, 2018 15:56

de ce nu il puneti pe Soros direct candidat sau pe Ariel Sharon,ca si asa...numai agenti ai altor state va plac ori se numesc PSD ori ALDE ori PNL ori au nume d'astea gen Liiceanu,Plesu ,Ciolos,numai agenti, uni scoliti pe reteta Stefan Gheorghiu,stil Mazare si gasca de anti-romani din spate(poate mult prea) pentru care se chinuie un popor si azi.Dormiti in pantofi va pleaca banii din tara la Monaco prin vedete plasticate si voi va chinuiti sa recuperati prejudiciul? Tot respectu' pt Murad ca a investit dar pana a obtine o titulatura onorabila cu o raspundere imensa mai e cale lunga.

Mincu Tudor

28 Jul, 2018 11:59

Îl cunosc bine. Este dornic să facă mult bine pentru România și pentru oameni.E mai român decât mulți români. Îi doresc din tot sufletul să reușească.

Jenna

28 Jul, 2018 02:05

Poate așa mai scăpăm de nepotismul care colcăie în primărie nivel

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.