Stiri calde

Mohammad Murad va lansa o televiziune de business şi lifestyle

Omul de afaceri Mohammad Murad, unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din România, vrea să lanseze o televiziune de business şi lifestyle, cu denumirea TV Life, o solicitare în acest sens urmând să fie analizată în şedinţa de astăzi a Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA).
Societatea M&M Channel SRL din Bucureşti a solicitat CNA acordarea unei licenţe pentru televiziunea TV Life.08_turism_Mohammad_Murad.jpg
Surse din media au declarat, pentru agenţia MEDIAFAX, că televiziunea TV Life va avea "un profil tematic, de business şi business lifestyle".
Solicitarea M&M Channel SRL de acordare a licenţei pentru televiziunea TV Life va fi analizată marţi, apărând pe ordinea de zi oficială a şedinţei CNA.
Dacă va primi acordul CNA, televiziunea TV Life ar urma să emită atât pe satelit, cât şi prin reţele de comunicaţii electronice.
Societatea M&M Channel SRL a fost înregistrată la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului pe 8 mai 2013 şi are sediul în Bucureşti.
Asociaţii societăţii M&M Channel SRL sunt Triumf Construct SA (90%) şi Mihaela-Anca Basarab (10%). Mihaela-Anca Basarab este şi administrator al societăţii M&M Channel SRL, potrivit informaţiilor de la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului.
Acţionarii Triumf Construct SA sunt Mohammad Murad (99,987%) şi Elena Păun (0,013%). Elena Păun este şi administrator şi preşedintele consiliului de administraţie al societăţii Triumf Construct SA.
Mohammad Murad este unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din România, având mai multe hoteluri în Bucureşti şi la mare.
Pe lângă lanţul hotelier Phoenicia, Mohammad Murad mai deţine lanţul de restaurante Spring Time şi fabrica de conserve Mandy şi are investiţii în domeniul imobiliar.
Totodată, omul de afaceri Mohammad Murad are un parteneriat în domeniul audiovizualului cu televiziunea de business The Money Channel, a cărei licenţă audiovizuală este deţinută de societatea Realitatea Media SA.
În 30 aprilie 2013, Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat noua grilă a The Money Channel şi funcţionarea televiziunii din noile sale studiouri din Bucureşti. Imobilul în care au fost amenajate noile studiouri ale The Money Channel este deţinut de omul de afaceri Mohammad Murad, cel care finanţează televiziunea în noua formulă, după cum au declarat la momentul respectiv, pentru MEDIAFAX, surse din Realitatea Media.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Top 300 Capital Ediţia 2018 Milionari în euro cu afaceri la Constanţa. Azi, Mohammad Murad, Gheorghe Bosânceanu şi verii Duşu

08 Dec 2018 1903

Lanţul Phoenicia Hotels a adus pe litoral peste 250.000 de turişti

07 Sep 2018 569

Revista presei locale

05 Sep 2018 589

Revista presei locale

22 Aug 2018 451

Mohammad Murad, candidat la Primăria Constanţa?! Ce a declarat omul de afaceri

27 Jul 2018 5281