Monica Macovei la Peștera “Vedem aici ce face un independent deştept şi muncitor pentru oamenii din comună”

 
Monica Luisa Macovei, europarlamentar şi candidat independent pentru funcţia de preşedinte al României s-a aflat, astăzi, în vizită în comuna Peştera.
 
"Pentru că şi noi, cetăţenii comunei Peştera, suntem independenţi, pentru că reprezentăm singura comună din ţară cu primar independent şi consiliu local independent, pentru că împărtăşim viziunea domniei sale referitoare la depolitizarea instituţiilor publice, pentru că şi noi dorim o Românie vie, sănătoasă, curajoasă şi mândră, prima oprire în judeţ a fost în comuna noastră", precizează şeful administraţiei publice locale Valentin Vrabie, după cum se arată într-un comunicat de presă remis astăzi redacției.
 
Monica Macovei a purtat discuții pe diferite teme la sediul primăriei Peștera, dar a petrecut și câteva ore în mijlocul comunităţii din Peştera, timp în care cetăţenii comunei au avut prilejul de a-i  adresa diverse întrebări

“Am ales să vin la Peştera pentru ca domnul primar este independent la fel ca mine. Şi vedem aici ce face un independent deştept şi muncitor pentru oamenii din comună. Noi arătăm ca un cuplu de independenţi care demonstrează că schimbă România prin fapte nu prin promisiuni”, a  afirmat Monica Macovei la sfârşitul întâlnirii.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Litoral TV Aspirant la fotoliul de la Cotroceni. Dezbatere la ,,Radiografia Zilei”

22 Oct 2014 2170

În vizită la Peştera Monica Macovei, alături de Valentin Vrabie - „Un cuplu de independenţi care schimbă România prin fapte“ (galerie foto)

11 Oct 2014 4036

Monica Macovei "Sunt surprinsă că domnul Mazăre este încă primar"

10 Oct 2014 2329

Candidatul independent Monica Macovei a sosit la Peştera

10 Oct 2014 2009

Monica Macovei vine în Constanţa Prima întâlnire o va avea cu alegătorii din Peştera, comună cu primar independent

09 Oct 2014 2404

Va susţine o conferinţă alături de primarul Valentin Vrabie Monica Macovei vine vineri în comuna constănţeană Peştera

08 Oct 2014 2452