Monstru în rol de tată! Suspectat că şi-a violat timp de patru ani fiica vitregă

Un bărbat din Cernavodă a fost arestat preventiv, în această seară, de magistraţii Judecătoriei Medgidia, fiind suspectat că şi-a violat în repetate rânduri, timp de patru ani, fiica vitregă!
 
Conform poliţiştilor de la Cernavodă şi procurorilor de la Parchetul Medgidia, care au instrumentat dosarul şi au probat activitatea infracţională a suspectului, în perioada martie 2011–ianuarie 2014, inculpatul M.L. a întreţinut în mod repetat raporturi sexuale prin constrângere cu fiica sa vitregă, încă de când aceasta avea 17 ani și 5 luni, până la vârsta de 21 de ani.
 
În toată această perioadă, inculpatul, prin loviri și amenințări repetate, a reușit să inducă o stare de temere victimei și familiei acesteia, pentru ca organele în drept să nu afle despre faptele sale reprobabile.
 
„Prin ordonanţa din 24 noiembrie 2014, după audierea suspectului în prezenţa avocatului, Poliţia oraşului Cernavodă a dispus reţinerea acestuia pentru o durată de 24 de ore. La data de 25 noiembrie 2014, Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia a pus în mișcare acțiunea penală și propus arestarea preventivă. Inculpatul a fost arestat pentru o durată de 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de viol în formă agravată”, declară purtătorul de cuvânt al Parchetului Medgidia, Ciprian Bodu.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.