Morţi ciudate şi celebre

 
De-a lungul timpului, au existat morţi foarte bizare care ne-au uimit, însă lista a rămas deschisă şi continuă să crească în fiecare an. “The Mirror” a făcut o lista cu morţi de-a dreptul stupide. De exemplu, vânătorul Stephen Whinfrey a murit după ce a rămas captiv... în ascunzişul unui iepure. El a urmărit un iepure până în vizuină şi dorind să verifice dacă animalul se mai află înăuntru, şi-a băgat capul în gaură. A rămas blocat şi a murit sufocat. Chef Peng Fan din Foshan, China de Sud, a fost muşcat de o cobră, căreia îi tăiase capul cu 20 de minute mai devreme. Fan a pus capul deoparte, în timp ce a pregătit cealaltă parte a cobrei pentru a găti o supă. Şi totuşi, cobra l-a muşcat. Mark Gleeson sforăia, aşa că s-a gândit la o metodă inedită pentru a-şi rezolva problema. Şi-a înfipt două tampoane în nări, înainte de a merge la culcare. Americanul de 26 de ani nu a ales cea mai potrivită soluţie, pentru că a murit sufocat.
Edward Archbold, un american de 32 de ani din Florida, a câştigat un concurs de înfulecat gândaci şi râme. Bucuria lui nu a durat însă mult, pentru că s-a înecat cu o insectă şi a murit. Brad Davis, un tânăr de 33 de ani, a reuşit să îl omoare pe Denver St Clair, tatăl său vitreg de 58 de ani, după ce i-a scos lenjeria intimă din pantaloni şi i-a întins-o până în jurul capului. În 1983, un câine a căzut de la fereastră, dintr-un apartament de la etajul 13, din Buenos Aires. Animalul a căzut peste o pensionară, care a murit pe loc. O a două femeie, în vârstă de 75 de ani, care venise să caşte ochii la tragedie, a murit călcată de autobuz.
Ivan McGuire, de profesie paraşutist, a decis într-o zi din 1988 să îşi filmeze săritura de la înălţimea de 3.000 de metri. Şi-a luat camera şi a sărit. În cădere, şi-a dat seama însă că şi-a uitat paraşuta. Terry Vance Garner, un fermier din Oregon, a fost mâncat de proprii porci. Din trupul său au fost recuperaţi doar dinţii. Un antreprenor de pompe funebre din Franţa, Marc Bourjade a fost ucis în 1982 atunci când o grămadă de sicrie din atelierul sau a căzut peste el. A fost îngropat într-unul din sicriele care l-au ucis.
Se spune că şi filosoful Chryssipus ar fi murit în secolul III i. Hr. după ce şi-a servit măgarul cu bunătăţuri. Acesta a ordonat sclavului său să-i dea smochine animalului şi apoi să-l servească şi cu un vin, că să-i şadă mai bine mâncarea. Animalul s-a îmbătat şi a încercat să-şi roadă copitele. Filosoful a murit de râs la propria sa glumă. Brent Doi tineri, Tyler şi Chelsea Tumbleston, ambii în vârstă de 21 de ani, au murit... în timp ce făceau amor. Cei doi au făcut dragoste pe un acoperiş şi, chiar în timpul actului sexual, acoperişul a cedat sub greutatea lor. Omul de afaceri nigerian Uroko Onoja a murit de infarct, după ce a fost obligat de soţiile sale să facă sex. El a fost prins în timp ce se iubea cu cea mai mică dintre neveste, astfel că celelalte cinci au devenit geloase şi l-au obligat să facă amor şi cu ele. Nigerianul a făcut infarct şi a murit, înainte de a o satisface şi pe a cincea nevastă. Regele Adolf Frederick este numit de suedezi "regele care a mâncat până a murit". El a decedat în 1771, după ce a consumat în timpul unei singure mese raci, caviar, varză murată, scrumbie afumată şi şampanie, precum şi 14 porţii din desertul preferat, semla, servită într-un bol de lapte. În 2013, în Canada, o femeie de 25 de ani şi un bărbat de 40 au murit din cauza... unui urs zburător. Animalul fusese lovit de o altă maşină, a ricoşat şi s-a lovit de parbrizul celor doi.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ranfluări celebre. Cât a durat să fie scoase unele dintre navele scufundate. Unele zac şi acum pe fundul apelor (galerie foto)

06 Feb 2020 5510