Stiri calde

Moș Nicolae a ajuns la copiii din Delta Dunării. Ce cadouri au primit copiii (galerie foto)

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a vizitat, miercuri dimineață, școlile și grădinițele din mai multe localități ale Deltei Dunării, pentru a le duce celor mici daruri din partea lui Moș Nicolae, informează CJ Tulcea.
 
În total, peste 300 de copii care învață la unitățile școlare din Ceatalchioi, Pardina, și Chilia Veche au primit pungi din partea lui Moș Nicolae, de data acesta prin intermediul echipei Consiliului Județean Tulcea.

Președintele CJ, Horia Teodorescu s-a oprit la școala din Ceatalchioi, după care a cea din Pardina, iar la final a ajuns la Chilia. Pentru fiecare dintre elevi echipa Consiliului a pregătit câte o tradițională pungă cu dulciuri din partea lui Moș Nicolae.

Extrem de încântați de vizita Moșului, cei mici nu au mai avut răbdare și au scos repede din pungi darurile aduse de pe „uscat“. 

„Încă din primul an de mandat am decis ca, an de an, să mergem în anumite localități din județul Tulcea (până acum în altele decât municipiul), pentru a aduce astfel de daruri pentru cei mici. Am schimbat în fiecare an traseul astfel încât sper că, până la finalul mandatului, vom ajunge în toate comunele din Tulcea. Este pentru prima dată, însă, când am optat pentru un traseu pe apă și pot să spun că alegerea a fost una potrivită. Copiii din satele Deltei ne-au arătat că se bucură de venirea noastră, iar noi le-am arătat că sunt, cu toții, extrem de importanți pentru noi, chiar dacă locuiesc în municipiu sau într-un sat cu numai o mână de locuitori, aflat la mare depărtare de centrul județului“, spune Horia Teodorescu, președintele CJ Tulcea.


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Este o poluare istorică“ OMV Petrom-Petromar, amendată de Garda Națională de Mediu pentru terenul acoperit de reziduuri petroliere de la Vadu

12 Apr 2019 1455

Rompetrol Rafinare va ecologiza terenul poluat de la Vadu, judeţul Constanţa. Ce spun autorităţile locale

29 Mar 2019 1131

Modificări în regulamentul-cadru de urbanism pentru Rezervaţia Biosferei Delta Dunării. Ce trebuie să ştie dezvoltatorii

14 Mar 2019 363

Se modifică regulamentul de pescuit în Delta Dunării

12 Mar 2019 592

Incendiile din Delta Dunării. Cauze, efecte şi soluţii. Pe cine acuză guvernatorul. Ce spune un fost guvernator (galerie foto)

11 Mar 2019 1241

Paradisuri fiscale pentru nişte băieţi deştepţi! Stelian Ion (USR) - „PSD vrea să legifereze afaceri cu jocuri de noroc în Delta Dunării. Vom ataca la CCR“

06 Mar 2019 652

Zeci de hectare de vegetaţie şi stuf cuprinse de flăcări în Delta Dunării. De la ce a pornit incendiul și ce măsuri pot fi luate

28 Feb 2019 630

Dezbatere privind activitățile anti-braconaj pe teritoriul Rezervației Biosferei Delta Dunării (galerie foto)

19 Feb 2019 758

Modificarea Regulamentului de urbanism din Delta Dunării, în discuții la Tulcea

12 Feb 2019 825

Consiliul Județean Tulcea Noutăți legislative aplicate în Rezervația Biosferei Delta Dunării

07 Feb 2019 715

Unic în România Ce au descoperit oamenii ieşiţi la plimbare în Delta Dunării

15 Jan 2019 746

Un imobil trece din administrarea Rezervaţiei Biosferei „Delta Dunării“ la MApN. Despre ce este vorba

15 Jan 2019 929

Ce sat din Delta Dunării va putea atrage fonduri europene pentru reţeaua de canalizare

03 Jan 2019 936

ITI Delta Dunării, conferinţă pe tema "Armonia Om – Natură" - reperul Strategiei de Dezvoltare Durabilă a Deltei (galerie foto)

05 Dec 2018 664

Strategia Integrată de Dezvoltare Durabilă a Deltei Dunării, în conferință privind Armonia Om - Natură, la Tulcea (galerie foto)

04 Dec 2018 622