Motocicliştii îşi dau întâlnire în week-end la Mamaia la festivalul Seawolves Bike Fest 10 (galerie foto)

Peste 4.000 de participanţi vor veni la finalul acestei săptămâni la Mamaia pentru a participa la a zecea ediţie a celui mai mare festival motorock din România, Seawolves Bike Fest 10
 
Cele mai tari motociclete, cele mai faine concerte rock, bere în valuri, fete frumoase şi atmosferă incitantă la cel mai mare festival de motorock din România. Timp de trei zile, 9-11 iunie, Seawolves Bike Fest 10 oferă un spectacol total în sunetul dulce al motoarelor puternice. Ediţia din această vară va fi una specială. Vom sărbători împreună al zecelea an petrecut împreună la malul mării, alături de mii de motociclişti veniţi din toată ţara şi de peste hotare. Ne-am stabilit cartierul general, locul unde vom sărbători cu toţii, la Camping S, în Mamaia Nord.  

Totul e pregătit, scena îşi aşteaptă artiştii, berea e rece, confraţii noştrii sosesc în Mamaia pe motociclete. “Ne revedem an de an la malul mării şi suntem din ce în ce mai mulţi. În acest weekend, ne vom bucura de prezenţa în Camping S din Mamaia Nord a peste 2.000 de motociclişti din toată România, dar şi de peste hotare. Pe lângă ei, vor fi alţi 2.000 de participanţi care vin pentru spiritul motociclist, pentru concertele rock. Este o ediţie aniversară, pe care o facem alături de confraţii noştri motociclişti, şi avem pregătite câteva surprize. Cei care vin de la peste 500 de kilometri distanţă vor primi câte un schimb de ulei. Avem la dispoziţie un camping care oferă toate condiţiile pentru cazare. Foarte curat, cu duşuri pentru cei care vor dormi la cort”, ne dezvăluie Florin Stoian, purtătorul de cuânt al evenimentului.
 
Paradă cu peste 1.000 de motociclete
 
Petrecerea se deschide vineri, cu o seară tribut pentru legendarele trupe din istoria rockului, iar maestru de ceremonii va fi prietenul nostru Cristian Hrubaru de la Rock FM. Miezul nopţii aduce show-ul incediar interzis minorilor, unde fetele frumoase ne vor desfăta privirile. Cu toţii ne vom strânge apoi în jurul focului de tabăra, unde vom cânta împreună cu Silviu Covaci, acompaniaţi la tobe de Ionuţ Micu şi la chitară bass de Virgil Stoica.

Sâmbătă va fi ziua cea mare, ziua tradiţionalei parade de la Seawolves Bike Fest, care va traversa staţiunea Mamaia şi oraşul Constanţa. “Numărul de motociclete prezente la paradă a crescut de la ediţie la ediţie. Anul acesta sper să trecem de 1.000 de participanţi, mai ales că avem tot concursul din partea Poliţiei Rutiere, care ne va trimite o escortă impresionantă. De altfel, la paradă vor fi prezente toate motociclete poliţiei din regiune.

Parada va pleca din Camping S, va intra în oraş pe Bulevardul Lăpuşneanu până la Dacia, apoi vom continua pe Bulevardul Tomis, până pe Bulevardul Ferdinand. Reintrăm pe Bulevardul Lăpuşneanu, în zona ICIL, şi mergem din nou în Camping S, în Mamaia Nord. Va dura cam o oră şi ne dorim ca turiştii şi constănţenii să fie în număr cât mai mare pe stradă, să ne vadă. Este o ocazie extraordinară să vadă o mare coloană cu motociclete de toate tipurile şi acest lucru se întâmplă o dată pe an la Constanţa”, ne anunţă Florin Stoian.
 
Tricouri ude şi rock pentru sufletul
 

Distracţia se mută din nou în Camping S, unde concursurile trăznite vor întreţine atmosfera de bună dispoziţie.  “Avem concursuri pentru a ne descreţi frunţile, nu pentru a ne încorda muşchii. Vor fi cinci întreceri, iar punctul culminant va fi atins la tradiţionalul concurs al tricourilor ude”, ne spune Florin Stoian. Seara este dedicată concertelor rock, pe scenă urcând trupe autohtone şi fraţii noştrii de peste Prut, Alternosfera.

Luminile artificiilor vor “aprinde” cerul, iar  fetele ne vor încinge sufletele la Late Night Show. Vom rămâne împreună până în zori de zi, în jurul focului de tabăra, alături de cântările haiduceşti ale prietenilor Silviu Covaci, Ionuţ Micu şi Virgil Stoica.


Intrarea se plăteşte o singură data pentru tot festivalul şi este de 35 de lei, iar accesul în camping se va face pe baza de brăţări valabile pentru toată perioada evenimentului.
 
Programul evenimentului
 
Vineri, 9 iunie
 
Ora 12.00 - Deschiderea oficială a celei de-a 10-a ediţii a Seawolves Bike Fest
 
Ora 19.00 - Concerte live Tribute Bands Night
Pe scenă vor urca următoarele trupe:
ROMANIAN HOT CHILI PEPPERS (Ro) - Red Hot Chili Peppers Tribute
ZIUA LIBERA (Ro) - Cargo Tribute
DOMINATION (Ro) - Pantera Tribute
MOTORACE (Bulgaria) - Motörhead Tribute
TROOPER (Ro) - Iron Maiden Tribute
SCREAM INC. (Ucraina) - Metallica Tribute
 
Ora 00.30 - Late Night Show (show erotic)
 
Ora 01.00 - Recital folk Silviu Covaci (chitară, voce), Ionuţ Micu (tobe) & Virgil Stoica (chitară bass) – la foc de tabără lângă beach-barul de pe plaja Campingului S
 
 Sâmbătă, 10 Iunie
 
Ora 13.00 - Paradă moto până în centrul oraşului Constanţa şi retur
 
Ora 15.00 - Concursuri cu premii prezentat de Cristian Hrubaru
- Ştafeta de bere (echipe de câte 4)
- Trasul sforii (echipe de câte 4)
- Prindul cârnatului de pe motor
- Lupta cu pungi de apă (echipe de câte 3)
- Tricouri ude (Girls only!!!)
 
Ora 19.00 - Concerte live Rock Bands Night
Pe scenă vor urca următoarele trupe:
STONELIGHT
LUPU CEL RĂU
ZOB
TROOPER
ALTERNOSFERA (Rep. Moldova)
 
Ora 00.30 - Foc de artificii
 
Ora 01.00 - Late Night Show (show erotic)
 
Ora 01.30 - Recital folk Silviu Covaci (chitară, voce), Ionuţ Micu (tobe) & Virgil Stoica (chitară bass) - la foc de tabără lângă beach-barul de pe plaja Campingului S
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sute de motocicliști și-au dat întâlnire pe plaja dintre stațiunile Saturn și Venus la a XV-a ediție a festivalului Seawolves Bike Fest (GALERIE FOTO)

11 Jun 2023 2266

Festivalul moto-rock Seawolves Bike Fest 14, a revenit după doi ani pe litoral. Imagini de la eveniment (GALERIE FOTO+VIDEO)

12 Jun 2022 1493

Imagini de la eveniment. Paradă a motocicliștilor în Mamaia și Constanța la cea de-a 12-a ediție a Seawolves Bike Fest (galerie foto+video)

08 Jun 2019 3521

LIVE Imagini de la eveniment. Paradă a motocicliștilor pe traseul stațiunea Mamaia – Constanța. Are loc cea de-a XI-a ediție a Seawolves Bike Fest (galerie foto+video)

09 Jun 2018 7596

Parada motocicliştilor la Constanţa. Week-endul acesta are loc Seawolves Bike Fest 10 la Mamaia (galerie foto+video)

10 Jun 2017 4347

Constanța. Seawolves Bike Fest 9. Nu te pune cu motocicliştii! Incident între bikeri și un șofer, pe Alexandru Lăpușneanu

11 Jun 2016 17254

Sute de motociclişti fac spectacol în Constanţa (galerie foto + video)

11 Jun 2016 5029

Evenimentul artistic Seawolves Bike Fest, în atenţia jandarmilor constănţeni

10 Jun 2016 2669

Concerte rock, folk live şi cântări haiduceşti Bikerii din toată ţara, aşteptaţi în Mamaia, la Seawolves Bike Fest IX (galerie foto)

10 Jun 2016 2880

Concerte rock şi folk, paradă moto şi show-uri interzise inimilor slabe Seawolves Bike Fest revine pe litoral cu cea de-a VIII-a ediţie

11 Jun 2015 3085

Concerte spectaculoase şi focuri de tabără Seawolves Bike Fest a ajuns la o nouă ediţie

15 May 2015 2025

EVZ REPUBLICA LUI MAZĂRE. Aroganţele unui primar din România, cercetat penal

15 Jun 2014 3036

Radu Mazăre a venit pe patru roţi la parada motocicliştilor Iată cum a ales să epateze astăzi primarul Constanţei

14 Jun 2014 2940

Fotoreportaj Motoare nervoase şi sute de cai putere la Seawolves Bike Fest VII - Şoselele Constanţei au fost astăzi ale motocicliştilor

14 Jun 2014 2802

Radu Mazăre şi Corina Martin dau startul paradei Seawolves Bike Fest VII – Mamaia

14 Jun 2014 3233