MRU "Legal, îmi este interzis să mă refer la conținutul notelor trimise în timpul mandatului de director al SIE"

Senatorul Mihai Răzvan Ungureanu a declarat astăzi, în replică la afirmațiile șefului statului la adresa sa, că nu s-a referit "nicăieri" la faptul că, în timpul mandatului său de director al Serviciului de Informații Externe (SIE), ar fi transmis informații referitoare la dosarul "Microsoft" întrucât legea îi interzice să se refere la "conținutul notelor trimise către beneficiarii de drept", informează Agerpres.
 
"Mă aștept ca domnul președinte Traian Băsescu să se informeze exact asupra conținutului declarațiilor mele. (...) Nu m-am referit nicăieri la faptul că aș fi trimis informații referitoare la dosarul Microsoft în timpul mandatului meu de director al SIE. Motivul este cât se poate de evident: legal, îmi este interzis să mă refer la conținutul notelor trimise către beneficiarii de drept. Am precizat doar că beneficiarul legal a fost informat mereu asupra oricăror chestiuni care țin de competența SIE. În acest context, am pretenția legitimă ca orice referire la spusele mele să fie făcută în cunoștință de cauză", precizează Mihai Răzvan Ungureanu, într-o declarație de presă potrivit Agerpres.

Președintele Traian Băsescu a declarat astăzi, la Adevărul Live,  că nu știe de unde au apărut afirmațiile unor foști șefi de servicii potrivit cărora în dosarul Microsoft a fost implicat Serviciul de Informații Externe.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.