MRU - “PSD pregăteşte un trio apocaliptic pentru anii următori”

Prim-vicepreşedintele PNL Mihai Răzvan Ungureanu a dclarat azi că este de părere că alegerea PSD este de fapt un “trio apocaliptic pentru anii următori: Victor Ponta - preşedinte, Liviu Dragnea - premier şi Adrian Năstase - preşedinte al Senatului”, titreză Mediafax.  

În opinia sa  “cheia stă însă în alegerile prezidenţiale din aceasta toamnă, pentru că au nevoie să îngenuncheze România prin legi, în primul rând, astfel încât să păstreze o aparentă imagine a sistemului democratic”, mai scrie Mediafax.
 
Ungureanu a mai declară că “ultima propunere de graţiere îi aparţine lui Liviu Dragnea, care, sub pretextul îngrijorării pe care i-o provoacă atragerea fondurilor europene, a găsit de cuviinţă să schimbe legea migraţiei politice".
 
 
"Aşadar, imediat ce se va deschide noua legislatură a Parlamentului, Liviu Dragnea va propune o Ordonanţă de Urgenţă prin care primarii doritori să-şi părăsească partidele pentru care au candidat să o poată face fără a-şi pierde mandatul. E o invitaţie deschisă la trădare pentru că vicepremierul a spus clar, cu aceeaşi ocazie, că va ajuta primăriile care au probleme cu salariile la rectificarea din toamnă. Legătura între alocarea de fonduri preferenţiale şi posibilitatea de a părăsi partidul din care provii este transparentă. Graţierea vine doar dacă aleşii îl vor asculta pe Liviu Dragnea", apreciază Ungureanu, într-o declaraţie remisă Mediafax.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

MRU „În străinătate se prefigurează acelaşi dezastru ca şi pe 2 noiembrie”

12 Nov 2014 1701

MRU "Legal, îmi este interzis să mă refer la conținutul notelor trimise în timpul mandatului de director al SIE"

28 Oct 2014 1900

MRU „Ponta egal Mazăre egal Nicușor Constantinescu. Constanța merită altceva!"

13 Sep 2014 2247