Stiri calde

UPDATE 2. EXCLUSIV Nicolae Filimon a fost arestat preventiv. Ar fi ucis-o pe Adriana Farcaș pentru un pachet de țigări (video)

Nicolae Filimon, de 30 de ani, acuzat că ar fi ucis-o pe Adriana Farcaş, cu mai multe lovituri de cuţit, va fi adus la Tribunalul Constanţa în jurul prânzului.

Procurorii îl vor prezenta Tribunalului Constanţa, cu propunere de arestare preventivă.

Decizia de astăzi a tribunalului nu va definitivă. Ea poate fi atacată la Curtea de Apel Constanţa. Acuzaţiile care i se aduc lui Nicolae Filimon sunt tentativă la tâlhărie calificată şi omor calificat.

Din declaraţiile procurorului criminalist reiese că nu Adriana Farcaş era ţinta bărbatului. Nicolae Filimon locuia în zona Delfinariu, iar după ce a băut un litru de ţuică, s-a înarmat cu un cuţit, lung de aproape 30 de centimetri. Era hotărât să ajungă la locuinţa surorii fostei iubite, pe care o bănuia că intervenise în relaţia lor şi din cauza acesteia s-au despărţit.
 
Zafer Sadîc, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, a mai spus că Nicolae Filimon „a recunoscut inclusiv a doua faptă, pe care noi o bănuiam, dar nu eram foarte siguri de ea“.

UPDATE 2, ora 12.48

Potrivit surselor noastre, Nicolae Filimon a fost arestat preventiv.

UPDATE 1, ora 12.45

La Tribunalul Constanţa a început şedinţa de judecată. Procurorii cer arestarea celui care ar fi ucis-o pe  Adriana Farcaş.

 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.