UPDATE. Instanţa a rămas în pronunţare Nicuşor Constantinescu a fost adus la Tribunalul Constanţa (rechizitorii)

În această dimineaţă, Nicuşor Daniel Constantinescu a fost adus la Tribunalul Constanţa.
 
Preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa a declarat că este supus unor abuzuri şi că nu are parte de tratament adecvat în Spitalul Penitenciarului Rahova.
 
Astăzi, Tribunalul Constanţa judecă dosarul în care Nicuşor Constantinescu a fost trimis în judecată de procurorul Andrei Bodean din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) – Serviciul Teritorial Constanţa pentru abuz în serviciu.

Citeşte rechizitoriul AICI

UPDATE, ora 09.55
Şedinţa de judecată a fost amânată pentru ora 11.00. Iniţial, începerea procesului fusese anunţată pentru ora 09.00.

UPDATE, ora 10.03
La Tribunalul Constanţa au ajuns şi soţia şi fiica lui Nicuşor Constantinescu, Codruţa şi Smaranda Constantinescu.

UPDATE, ora 10.50
La Tribunalul Constanţa a ajuns şi procurorul Andrei Bodean, cel care l-a trimis în judecată pe Nicuşor Constantinescu în două dosare. Primul este cel care are termen astăzi la Tribunalul Constanţa, iar cel de-al doilea a fost trimis spre soluţionare Curţii de Apel Bucureşti. În acest ultim dosar, Nicuşor Constantinescu a mai fost trimis în judecată alături de alte 18 persoane.


UPDATE, ora 12.05
Şedinţa de judecată a început cupuţin timp în urmă. Nicuşor Constantinescu susţine că este nevinovat şi că faptele nu sunt reale. De asemenea, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa cere eliberarea pe cauţiune.


Rechizitoriul poate fi citit AICI

UPDATE, ora 12.33
Nicuşor Constantinescu a cerut să fie pus în libertate şi şi-a exprimat dorinţa de a continua tratamentul medical în afara ţării. Şedinţa de judecată s-a terminat. Instanţa a rămas în pronunţare pe cererile de punere în libertate
Sursa foto: arhivă

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Dispozitiv de monitorizare şi Penitenciarul Buffalo Nicuşor Constantinescu, şedinţă cu scântei pentru confirmarea mandatului de arestare (rechizitorii + galerie foto)

08 Nov 2014 4709

Instanţa a rămas în pronunţare Şedinţa de judecată în cazul lui Nicuşor Constantinescu s-a terminat

07 Nov 2014 2003