UPDATE 6. Nicuşor Constantinescu, plângeri penale pe numele lui Andrei Bodean, procuror DNA Constanţa, şi Iulia Cezara Suciu, judecător al Tribunalului Constanţa (document+video)



Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, va susţine, astăzi, o conferinţă de presă la sediul CJC.

Nicuşor Daniel Constantinescu este judecat sub control judiciar, el având următoarele obligaţii: 1. să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat. 2. să informeze de îndată instanţa de judecată cu privire la schimbarea locuinţei. 3. să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat. 4.să nu depăşească limita teritorială a României. 5. să nu comunice direct sau indirect şi prin orice mijloace de comunicare, cu martorii şi experţii din prezenta cauză, cu personalul Centrului Militar Zonal Constanţa, cu personalul din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa şi cu consilierii judeţeni care au participat, în orice formă, în procesul de propunere, decizie şi execuţie a celor două hotărâri ale Consiliului Judeţean Constanţa care au vizat Centrul Militar Zonal Constanţa (HCJ 153/2009 şi HCJ 339/2012), să nu divulge sau să redea în presă sau pe reţelele sociale, direct sau indirect, informaţii din cauza penală; 5. să nu exercite funcţia de Preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa.
 
Vom reveni cu informaţii.

UPDATE 6, ora 14.40
 
De asemenea, în opinia lui Nicuşor Daniel Constantinescu, el este cea de-a şaptea ţintă a DNA. „Ceilalţi sunt Radu Mazăre, Sorin Oprescu, primarii de la Ploiesti, Piteşti şi Iaşi. Toţi primarii pe care îi vedeţi cu cătuşe plimbaţi pe la TV, a declarat Constantinescu.
 
„Mă mai gândesc dacă fac Partidul Dobrogenilor. Momentan, politic, sunt membru PSD”, a adăugat şeful CJC.

UPDATE 5, ora 14.30

„În dosarul CMZ sunt acuzat că am creat plusvaloare judeţului Constanţa. Aici e faptă penală în viziunea procurorului Bodean şi în accepţiunea Iuliei Cezara Suciu. Probabil după conferinţa asta o să îmi mai facă un dosar penal, aşa cum a făcut şi cu cel al elicopterului SMURD. Una din misiunile acelui elicopter era de supraveghere a graniţelor şi era foarte bun în această chestiune a imigranţilor”, a mai precizat Nicuşor Daniel Constantinescu.

UPDATE 4, ora 14.17


În accepţiunea lui Nicuşor Daniel Constantinescu, democraţia în România, în judeţul Constanţa, este grav afectată. Acesta spune că, în acest moment, în ţara noastră şi în judeţul Constanţa, toate proiectele sunt blocate. Nu mai semnează nimeni şi nu merg decât proiectele aflate acum în implementare.

„Nu am făcut această conferinţă acum pentru a influenţa decizia instanţei de pe 14 octombrie. Doamna Iulia Cezara Suciu oricum este influenţată si oricum s-a antepronunţat în dosarul meu şi îmi va da o condamnare", a mai declarat şeful CJC.

UPDATE 3, ora 14.11
 
În prezent, Nicuşor Constantinescu este judecat în: Dosarul Retrocedărilor din Constanţa, din octombrie 2008 (1), pentru presupusa subfinanţare a Centrului Militar Zonal Constanţa, din aprilie 2014 (2), în dosarul fundaţiilor Thalia şi Fantasio, din aprilie 2015 (3), în dosarul celor 19 persoane (persoane fizice şi juridice) acuzate de un presupus prejudiciu de peste 30 de milioane de lei în dauna Consiliului Judeţean Constanţa şi de peste un milion de lei în dauna statului român, din noiembrie 2014 (4) şi în dosarul elicopterului prăbuşit în lacul Siutghiol (5). Ultimele patru dosare au fost instrumentate de procurorul Andrei Bodean, din DNA Constanţa. Mai departe, şeful CJC este judecat, într-un alt dosar, al şaselea, alături de Adrian George Gâmbuţeanu, director general al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa (RAJDP Constanţa), din mai 2014, cauza fiind instrumentată de Dana Ana, procuror DNA Bucureşti.

UPDATE 2, ora 14.01

Nicuşor Daniel Constantinescu a organizat această conferinţă pentru a prezenta plângerile şi sesizările pe care le-a făcut către CSM şi mai multe instituţii ale statului cu privire la "abuzurile" pe care consideră el că le-au făcut Andrei Bodean, procuror al DNA Constanţa, şi Iulia Cezara Suciu, judecător al Tribunalului Constanţa. Precizăm că Iulia Cezara Suciu îl judecă pe Nicuşor Daniel Constantinescu în dosarul CMZ, dar şi în cel al fundaţiilor.

UPDATE 1, ora 13.30

Deşi iniţial s-a anunţat că astăzi conferinţa de presă va avea loc în sala mică de şedinţe, ea este susţinută în holul instituţiei Prefecturii

Constanţa.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Administrația Chițac, în proces cu Mazăre și Nicușor pentru Fundația Fantasio! Surpriză la Tribunalul Constanța (MINUTA)

14 Apr 2024 631

Dosarul privind Herghelia Mangalia și lacul Corbu, amânat pentru finele lunii! Se pregătește audierea lui Ionuţ Ţiţimeaua, fost director în CJC

01 Apr 2024 893

PUZ pentru terenurile din strada Belvedere ale afaceristului George Secărea! Curtea de Apel anunță data verdictului

15 Mar 2024 797

Afaceristul George Secărea obține la Tribunalul Constanța convocarea AGA pentru compania Q Seg West SA! Va fi numit un nou administrator (MINUTA)

29 Feb 2024 818

Se vinde pensiunea „Grindul Lupilor“, din Sinoe, aparținând Ideea Contrast SRL! Asociați - Mazăre, Strutinsky, Constantinescu și Săvulescu

19 Feb 2024 1089

Mazăre și Nicușor, dați în judecată de administrația Chițac! Judecătoria Constanța și-a declinat competența

09 Feb 2024 1461

Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu, victorie la Curtea Supremă! La mijloc sunt aproape 3 milioane de dolari (MINUTA)

07 Feb 2024 1655

Tribunalul Constanța, termen nou în dosarul privind cadastrarea județului Constanța!

27 Jan 2024 917

Retrospectiva insolvențelor la Constanța! Cele mai importante decizii ale anului 2023

21 Dec 2023 1415

Constanța. Răsturnare de situație în cazul insolvenței Calik Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Sirketi Istanbul sucursala Năvodari

03 Dec 2023 1514

Gabriel Mustaţă, transferat la Curtea de Apel Constanța Niţeanu Voichiţa Mihaela este noul judecător al dosarului privind Herghelia Mangalia și lacul Corbu. Noul termen, februarie 2024

26 Nov 2023 978

Înalta Curte a decis! Dosarul privind Herghelia Mangalia și lacul Corbu rămâne la Tribunalul Constanța!

23 Nov 2023 830

S-a cerut falimentul SC Xenoti SRL, firmă ce deține Hotelul Flora, din Mamaia! Iată decizia Tribunalului Constanța!

08 Nov 2023 1342

Curtea de Apel Constanța a suspendat intrarea în insolvență a companiei Calik Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Sirketi Istanbul - Sucursala Năvodari

01 Nov 2023 1067

Insolvență de răsunet la Constanța! Este vizată Calik Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Sirketi Istanbul sucursala Năvodari

19 Oct 2023 2336